Sport

Precizie chirugicală! A câștigat peste 20.000 de lei la pariuri cu o selecție de meciuri de tenis

Un parior s-a dovedit a fi ori extrem de norocos, ori un foarte bun cunoscător. A jucat 14 meciuri de tenis pe un singur bilet, iar cu o miză de 400 de lei a câştigat peste 20.000 de lei.
16.07.2022 | 11:13
Precizie chirugicala A castigat peste 20000 de lei la pariuri cu o selectie de meciuri de tenis
Un parior s-a dovedit a fi ori extrem de norocos, ori un foarte bun cunoscător. A jucat 14 meciuri de tenis pe un singur bilet, iar cu o miză de 400 de lei a câştigat peste 20.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După încheierea Grand Slam-ului de la Wimbledon, viaţa pariorilor specializați pe tenis a continuat. Iar un jucător extrem de inspirat a dat lovitura cu un bilet fabulos.

Cum să câștigi la pariuri peste 20.000 de lei

Succesul pariorului este cu atât mai mare, cu cât toate partidele pe care le-a pus pe bilet fac parte din turnee de mai mică anvergură, cu jucători mai puțin cunoscuți, dar care i-au adus un câștig de peste 20.000 de lei. Intră astfel pe lista celor care și-au asigurat vacanța cu banii luați de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales 14 meciuri de tenis pe care nu multă lume și-ar fi permis să mizeze, a aruncat în luptă 400 de lei pe o cotă de 35,18 și s-a ales cu un premiu de 20.403,92 lei. O mare parte dintre aceștia, peste 6.300 de lei, au venit cu ajutorul super bonusurile oferite de Superbet.

Emoții cu meciurile de dublu

Deși se poate spune că este norocos, ținând cont de numărul mare de partide jucate, este clar că pariorul este un cunoscător al fenomenului. Mizele alese au fost mici și s-a bazat pe siguranță. Cea mai mare cotă de bilet a fost un 1,36 pentru victoria lui Aleksandar Kovacevic asupra lui Strong Kirchheimer.

ADVERTISEMENT

La polul opus au fost patru cote de 1,25 înverzite fără probleme. O cotă de 1,28 a venit de la meciul dintre Marius Copil și Federico Silva, în care a mizat că portughezul va lua cel puțin un set. Din fericire pentru omul nostru, pariul a ieșit, dar, din nefericire, jucătorul român a pierdut în minimum de seturi.

Cele mai mari emoții au venit de la doi soliști folosiți în meciuri de dublu. De fiecare dată perechea pe care inspiratul parior a mizat s-a impus, însă extrem de greu în super tie-break-uri echilibrate și cu răsturnări de situație.

ADVERTISEMENT

În cele 14 meciuri de tenis alese, norocosul câștigător a mizat pe 8 soliști, iar în alte 6 a mers pe câștigarea a minim un set. Au fost nouă meciuri de simplu și cinci de dublu, iar super bonusurile oferite de Superbet i-au adus în plus peste 6.000 de lei.

S-au luat 50.000 de lei cu ajutorul Wimbledonului

Acest pariu câștigător vine după ce în urmă cu mai puțin de două săptămâni un alt parior a prins verde pe linie, în majoritate cu meciuri de la Wimbledon, și a pus mâna pe un premiu de 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Trebuie să recunoaștem inspirația acestor jucători, dar de ce nu poate că următorul mare câștiga va fi chiar al tău. Ai nevoie doar de puţin noroc, ceva ştiinţă şi de bonusurile pe care Superbet le pune la dispoziţia pariorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: