Life

Predicția Irinei Margareta Nistor pentru Oscar 2024. Știe filmul care are toate șansele să câștige cele mai importante premii

Irina Margareta Nistor știe care sunt filmele care au cele mai mari șanse să câștige Oscarul în 2024. Surpriza este mare!
06.03.2024 | 18:00
Predictia Irinei Margareta Nistor pentru Oscar 2024 Stie filmul care are toate sansele sa castige cele mai importante premii
Cine câștiga Oscarul pentru cel mai bun film, conform Irinei Margareta Nistor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu doar câteva zile înainte de gala de anul acesta a Premiilor Oscar, Irina Margareta Nistor a făcut predicții importante și a dezvăluit care sunt filmele care au cele mai mari șanse să câștige.

Irina Margareta Nistor, predicții pentru Oscar 2024. Care va fi filmul anului

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Irina Margareta Nistor a făcut predicții importante pentru premiile Oscar 2024. Astfel că, și marele critic de film ține tot cu favoritul publicului.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Oppenheimer, specialista fiind sigură că pelicula lui Christopher Nolan va reuși să câștiga lupta cu principalul rival, Barbie. Acesta din urmă, deși a primit câteva nominalizări, nu este la fel de bun.

„Oppenheimer are toate șansele, cred că știi. E o bombă de la un cap la altul. Cillian Murphy are șansele cele mai mari cu Oppenheimerul, pe care dacă l-ați ratat, mâine seară la Luceafărul, mai e o proiecție la 19:30.

ADVERTISEMENT

Pentru că, deși a fost la IMax, a fost peste tot, a ieșit odată cu toată lumea, inclusiv cu Barbie, mulți au zis că-l vad săptămâna viitoare… până când a ieșit.

Era bine să-l vedeți de-adevăratelea, pe un ecran IMax. Sau eventual chiar pe 70 de mm, așa cum l-au prezentat la Paris. Câteva săptămâni a rulat pentru Nolan. Care tocmai asta spunea, cât de mult respect există în Europa pentru cinematografe”, a declarat Irina Margareta Nistor la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Cum încearcă Barbie să atragă atenția înainte de Oscar 2024

Pe de altă parte, Irina Margareta Nistor a dezvăluit și prin ce strategie se încearcă îndreptarea atenției către Barbie. Miercuri, 6 martie 2024, a fost lansată o nouă păpușă care are legătură cu Premiile Oscar 2024.

„O să fie, categoric, o grămadă de discuții, apropo de Barbie. Astăzi, chiar astăzi, pentru că se împlinesc 65 de ani de când a apărut păpușa Barbie, au scos o păpușă Barbie cu chipul lui Helen Mirren – care a câștigat Oscarul pentru The Queen.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, au îmbrăcat-o exact cum a fost ea îmbrăcată anul trecut la Cannes. Și asta mi s-a părut minunat. Și pe care au și strecurat-o așa, ușor, pe la nominalizări”, a explicat Irina Margareta Nistor despre Premiile Oscar 2024.

Criticul de film, cadou inedit pentru Eva Măruță

Irina Margareta Nistor nu a dezvăluit doar predicțiile pentru Oscar, ci a făcut un gest neașteptat în emisiunea lui Cătălin Măruță. Special pentru Eva, după ce a jucat în filmul Tati part-time, criticul de film i-a adus un cadou inedit. Unul care să-i poarte noroc în carieră.

„Aici vezi că am pe Stan și Bran, din aur. Sunt din anii ’30, au fost ai mamei mele, au fost mărțișoare. În fiecare an le port. Și pentru că au aproape 100 de ani și atunci m-am gândit așa.

Pentru că a fost Mărțișorul, pentru Eva, am adus un scaun de regizor de la Berlinală pe care să-l poarte și ea tot așa, zeci și zeci de ani. Și să-l păstreze tot atât de mult. Și atunci o să-i poarte noroc, pentru că eu sunt și un pic vrăjitoare”, a dezvăluit Irina Margareta Nistor.

De altfel, ea a fost prezentă și la premiera filmului și i-a mărturisit încă de atunci lui Cătălin Măruță că Eva va avea o carieră strălucitoare în lumea cinematografiei. „El a ieșit în mijlocul filmului și l-am luat de mână și i-am zis „ești mare, mă, ai o baftă chioară, joacă și bine”. Este foarte important”, a declarat Irina Margareta Nistor.

ADVERTISEMENT