Sport

Pregătește Dan Petrescu derby-ul cu FCSB? Interimarul de la CFR Cluj a făcut anunțul

Pentru CFR Cluj urmează partida cu FCSB, iar interimarul Francisc Dican a ținut să lămurească implicarea lui Dan Petrescu la formația din Gruia.
13.04.2024 | 23:18
Pregateste Dan Petrescu derbyul cu FCSB Interimarul de la CFR Cluj a facut anuntul
Pentru CFR Cluj urmează partida cu FCSB, iar interimarul Francisc Dican a ținut să lămurească implicarea lui Dan Petrescu la formația din Gruia
ADVERTISEMENT

”Bursucul” este dorit cu insistență de patronul Neluțu Varga, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că negocierile dintre cele două părți sunt rezolvate în mare parte și sunt șanse foarte mari ca Petrescu să se întoarcă.

Cât se implică Dan Petrescu la CFR Cluj pentru meciul cu FCSB

Au existat zvonuri că după demiterea lui Adi Mutu și instalarea ca interimari a lui Francisc Dican și Ovidiu Hoban, Dan Petrescu s-a și implicat cu sfaturi la echipă care au dus la victoria zdrobitoare obținută de CFR Cluj pe terenul Rapidului, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

Vorbind despre aceste lucru înaintea întâlnirii CFR Cluj – FCSB, din etapa a 4-a a play-off-ului din SuperLiga, Dican a mărturisit că nu știe nimic despre o posibilă implicare a lui Petrescu la formația din Gruia.

”Din câte știu eu, nu s-a implicat. De venit, nu știu, nu sunt în măsură să răspund. Eu nu am simțit că s-ar implica. FCSB are un lot numeros, valoros, nu știu dacă vor conta absențele. Sunt destui jucători care pot face diferența.

ADVERTISEMENT

Coman a fost jucătorul lor determinant anul ăsta. Tachtsidis este suspendat, dar mă bazez pe el în continuare, face parte din lot. Normal ar fi ca jucătorii să nu aibă nevoie de niciun fel de motivație în plus când joacă cu liderul.

E o confruntare între campioana ultimelor ediții și liderul actual. FCSB a condus destul de autoritar acest campionat. Din ce am înțeles, va fi cu casa închisă. Venim după un joc bun, aveam nevoie de un rezultat bun pentru a ne recăpăta încrederea”, a declarat Francisc Dican.

ADVERTISEMENT

Petrescu, prima reacție după întoarcerea în țară

Între timp, Universitatea Craiova a intrat pe fir după concedierea lui Ivaylo Petev și vrea să-i lase pe cei de la CFR Cluj cu buza umflată. Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că antrenorul demis de la Jeonbuk este pe lista lui Mihai Rotaru.

Revenit în țară după aventura în Coreea de Sud, Dan Petrescu a ținut să mențină suspansul în privința următoarei formații pe care o va pregăti, însă a recunoscut că are nevoie de o pauză și să se repună la punct cu fotbalul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a mărturisit că s-a despărțit foarte greu de Jeonbuk, iar decizia i-a aparținut în totalitate pentru că a simțit că echipa are nevoie de o schimbare pentru a ieși din perioada nefastă.

ADVERTISEMENT