Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Petrescu, new-entry pe lista Universității Craiova! Bătălie mare între Mihai Rotaru și Neluțu Varga pentru „Bursuc”. Exclusiv

Dan Petrescu, pe lista Universității Craiova! Mihai Rotaru pregătește „bomba” pentru banca tehnică și vrea să i-l sufle lui Neluțu Varga pe „Bursuc”.
13.04.2024 | 00:46
Dan Petrescu newentry pe lista Universitatii Craiova Batalie mare intre Mihai Rotaru si Nelutu Varga pentru Bursuc Exclusiv
Dan Petrescu, new-entry pe lista Universității Craiova! Bătălie mare între Mihai Rotaru și Neluțu Varga pentru „Bursuc”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu e new-entry pe lista Universității Craiova! Mihai Rotaru vrea să dea lovitura și să îl „fure” pe antrenor, care este curtat cu insistență de Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj.

Dan Petrescu, la Universitatea Craiova?! Mihai Rotaru vrea să detoneze „bomba”

FANATIK a aflat în exculsivitate că Mihai Rotaru se gândește să îl pună antrenor la Universitatea Craiova pe Dan Petrescu. „Bursucul” e liber de contract după despărțirea de Jeonbuk. Horia Ivanovici a făcut anunțul la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

„Să vă mai dau o bombă! Dan Petrescu a intrat pe lista Universității Craiova! Mihai Rotaru se gâmdește să dea lovitura. Treaba stă în felul următor. Mirel Rădoi e în pole position. E adevărat, s-a discutat și despre Chivu, așa cum a anunțat Sorin Cârțu.

Dar e cam imposibil să vină Chivu. Chivu vrea să antreneze în Italia. Dar informația șoc este că Dan Petrescu a intrat și el pe lista Universității Craiova. Un super antrenor. Nu are rost să îi mai facem o caracterizare. Are șase titluri în România, e supra numit omul-titlu

ADVERTISEMENT

Bombă mare pe care vrea să o dea Mihai Rotaru. Așadar va fi o bătălie mare între Mihai Rotaru și Neluțu Varga pentru Dan Petrescu”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

În cazul în care va ajunge în Bănie, Dan Petrescu o va antrena în premieră pe Universitatea Craiova. De-a lungul carierei, tehnicianul în vârstă de 56 de ani le-a mai pregătit în România pe Sportul Studențesc, Rapid, Unirea Urziceni și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui CFR Cluj deja i-a setat obiectivul lui Petrescu pentru acest sezon

Mihai Rotaru nu va avea o misiune ușoară în tentativa de a îl aduce pe Dan Petrescu la Universitatea Craiova. Șefii lui CFR Cluj deja vorbesc despre obiectivele pe care le-ar avea „Bursucul” în acest final de sezon.

„Nu îmi pare rău că nu a venit mai devreme Dan Petrescu. Asta a fost, așa e fotbalul. Lucrurile astea nu sunt predictibile. După ce am luat 0-4, vă așteptați să batem cu 4-1 pe Rapid?

ADVERTISEMENT

Deci, de ce să ne punem probleme din acestea? Vreau să facem jocuri frumoase, bune și să arătăm că suntem o echipă. Dacă am învins cu 4-1 Rapid înseamnă că se poate. Nu sunt naiv să mă gândesc la titlu pentru că sunt multe puncte și e greu de ajuns. E greu, mai ales după ce am văzut ieri meciul.

FCSB a terminat repede și frumos. Noi, locul 2. Acolo avem șanse și ar trebui să jucăm astfel încât să fim pe locul 2”, a declarat Ștefan Gadola, unul dintre acționarii lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT