Sport

Premier League, etapa a 32-a. West Ham nu profită de pasul greșit al lui Manchester United, Norwich câștigă derbyul suferinței!

FANATIK vă oferă amănunte despre partidele care au loc în acest weekend în Premier League și care sunt dominate de marele meci pentru titlu Manchester City - Liverpool.
10.04.2022 | 15:40
Premier League etapa a 32a West Ham nu profita de pasul gresit al lui Manchester United Norwich castiga derbyul suferintei
Norwich câștigă derbyul suferinței, iar Burnley ratează șansa de a se apropia de Everton.
ADVERTISEMENT
10-04-2022
12:43

Gazdele, victorii pe linie! West Ham nu profită de pasul greșit al lui United, Norwich câștigă derbyul suferinței!

  • BRENTFORD – WEST HAM 2-0 (Mbeumo 48, Toney 64)

Min.64: GOOOL BRENTFORD. Mbeumo trece în postura de pasator, iar Toney dublează diferența gazdelor.

Min.48: GOOOL BRENTFORD. Mbeumo primește o pasă excelentă și șutează necruțător în colțul din dreapta al porții.

Brentford - West Ham

  • LEICESTER – CRYSTAL PALACE 2-1 (Lookman 39, Dewsbury-Hall 45 / Zaha 66)

Min.66: GOOOL CRYSTAL PALACE. Zaha execută o lovitură de pedeapsă și Kasper Schmeichel apără. Arbitrul decide că trebuie repetată și de această dată Zaha înscrie, după ce Schmeichel apărase din nou.

Min.45: GOOOL LEICESTER. Kiernan Dewsbury-Hall reușește să dubleze avantajul gazdelor după o pasă a lui Patson Daka.

Min. 39: GOOOL LEICESTER. Ademola Lookman își reconfirmă calitățile de realizator și deschide scorul pentru gazde.

Leicester - Crystal

  • NORWICH – BURNLEY 2-0 (Lees Melou 10, Pukki 86)

Min.86: GOOOL NORWICH. Teemu Pukki dublează avantajul gazdelor după o pasă primită de la Mathias Normann.

MIN.10: GOOOL NORWICH. Pierre Lees Melou interceptează un balon degajat de defensiva adversă și marchează de la marginea careului.

Norwich - Burnley

 

09-04-2022
16:19

Aston Villa - Tottenham 0-4 (Son 3, 66, 72, Kulusevski 50)

FINAL: Tottenham face un pas important spre calificarea în grupele Ligii Campionilor, după 4-0 cu Aston Villa, şi are un avans de 3 puncte în faţa lui Arsenal. “Tunarii” au un meci mai puţin, dar au pierdut ultimele două partide din campionat. 

Min. 72: GOOOL Tottenham! Son Heung-Min este eroul lui Tottenham, cu un hat-trick, şi marchează din nou cu un şut din marginea careului.

Min. 66: GOOOL Tottenham! Son Heung-Min face dubla, în urma unei devieri magistrale a lui Harry Kane, care l-a pus în situaţie de unu la unu cu portarul lui Aston Villa.

Min. 50: GOOOL Tottenham! Dejan Kulusevski majorează scorul în urma unei acţiuni individuale.

Min. 3: GOOOL Tottenham! Son Heung-Min profită de o minge care nu a fost respinsă de fundaşii lui Aston Villa şi deschide scorul cu un şut din careu.

Min. 1: A început meciul Aston Villa – Tottenham.

Aston Villa – Tottenham este ultimul meci al zilei în Anglia şi începe la ora 19:30. Gazdele ocupă locul 12 şi nu au emoţii cu lupta pentru evitarea retrogradării. De cealaltă parte, londonezii sunt pe locul 4 şi au nevoie de o victorie pentru a-şi consolida poziţia.

Locul 4 din Premier League este ultimul care duce în grupele Ligii Campionilor, iar Arsenal, rivala lui Tottenham, s-a încurcat în această etapă cu Brighton.

09-04-2022
14:06

Chelsea, recital ofensiv contra lui Southampton! Mount și Werner câte o dublă în victoria cu 6-0. Arsenal pierde acasă cu Brighton, Leeds se impune contra lui Watford

  • Arsenal – Brighton 1-2 (Odegaard 89 / Trossard 28, Mwepu 68)

MIN.89: GOOOL ARSENAL. Odegaard șutează de la distanță și mingea, deviată, trece peste Robert Sanchez.

MIN.68: GOOOL BRIGHTON! 0-2! Enock Mwepu marchează un gol senzațional, cu un voleu de la mare distanță!

MIN. 45+3Martinelli înscrie pentru echipa gazdă. Golul este anulat însă pentru ofsaid!

MIN.28: GOOOL BRIGHTON. Enock Mwepu îl găsește perfect pe Leandro Trossard, care nu-i lasă vreo speranță portarului gazdelor. 

  • Southampton – Chelsea 0-6 (M. Alonso 8, Mount 16, 55, Werner 21, 49, Havertz 31)

MIN.55: GOOOL CHELSEA. Mount îl imită pe Timo Werner și izbutește și el ”dubla”.

MIN.49: GOOOL CHELSEA. Werner face dubla și Chelsea conduce cu 5-0!

MIN.31: GOOOL CHELSEA. Kai Havertz își trece și el numele pe lista marcatorilor!

MIN.21: GOOOL CHELSEA. 0-3! Timo Werner reușește să înscrie după o acțiune personală și duce scorul la dimensiuni de forfait!

MIN.16: GOOOL CHELSEA. Mason Mount iese din nou la rampă și înscrie cu un șut plasat de la marginea suprafeței de pedeapsă.

MIN.8: GOOOL CHELSEA. Mason Mount îl găsește pe M.Alonso într-un careu ultra-aglomerat, iar acesta nu iartă și deschide scorul pentru oaspeți.

  • Watford – Leeds United 0-3 (Raphinha 21, Rodrigo 73, Harrison 85)

MIN.85: GOOOL LEEDS! Harrison fructifică impecabil o pasă primită de la Sam Greenwood.

MIN.73: GOOOL LEEDS. Defensiva gazdelor gafează și Rodrigo, rămas unu la unu cu portarul advers, reușește să dubleze avantajul oaspeților. 

MIN. 21: GOOOL LEEDS. Raphinha intră în posesia balonului la marginea careului și șutează în colțul din dreapta al porții. 

09-04-2022
11:11

Everton - Manchester United 1-0 (Gordon 27)

Everton – Manchester United 1-0 (Gordon 27)

FINAL de meci – Everton câștigă grație reușitei lui Gordon și se duce la 4 puncte de ocupanta primului loc retrogradabil, Burnley, care joacă mâine, în deplasare, pe terenul lui Norwich. Manchester United rămâne pe 7, în afara zonei care oferă acces în ediția viitoare a cupelor europene.

Min. 27: GOOOL Everton!! 1-0!! Gordon deschide scorul după ce șutul său a fost deviat de Maguire. De Gea nu a mai putut să intervină.

Cristiano Ronaldo este titular în partida pe care Manchester United o joacă la Liverpool, contra lui Everton. “Diavolii” încă mai speră să prindă un loc de Liga Campionilor, dar ar avea mare nevoie de un succes sâmbătă, în primul meci al zilei în Premier League.

Everton – Manchester United, echipe de start. Sursă foto: Flashscore.ro
08-04-2022
19:02

Newcastle - Wolverhampton 1-0 (Wood 70)

Cum arată clasamentul din Premier League după Newcastle – Wolverhampton 1-0

Min. 70: GOOOL Newcastle! Chris Wood deschide scorul după ce a transformat perfect o lovitură de la 11 metri. Penalty-ul a fost acordat, după ce Jose Sa a faultat în careu, iar faza a fost analizată cu VAR.

Min. 24: Chris Wood reuşeşte să marcheze pentru Newcastle, însă golul a fost anulat pentru un ofsaid, după consultarea sistemului VAR.

Min. 1: A început meciul Newcastle – Wolverhampton.

08-04-2022
18:38

Echipele de start la Newcastle - Wolverhampton

Au fost anunţate echipele de start pentru Newcastle – Wolverhampton:

Acest weekend este unul cu totul special pentru Premier League. Au loc meciurile din cadrul etapei a 32-a și toate partidele din această rundă își pierd complet importanța în fața marei confruntări de pe Eihad Stadium, dintre Manchester City și Liverpool, o adevărată finală în lupta pentru titlu, pentru că se vor afla față în față primele două clasate, despărțite de un singur punct.

Programul partidelor din etapa a 32-a din Premier League

Vineri, 8 aprilie

  • ora 22:00 Newcastle – Wolverhampton

Sâmbătă, 9 aprilie

  • ora 14:30 Everton – Manchester United
  • ora 17:00 Arsenal – Brighton
  • ora 17:00 Southampton – Chelsea
  • ora 17:00 Watford – Leeds United
  • ora 19:30 Aston Villa – Tottenham
ADVERTISEMENT

Duminică, 10 aprilie

  • ora 16:00 Brentford – West Ham
  • ora 16:00 Leicester – Crystal Palace
  • ora 16:00 Norwich – Burnley
  • ora 18:30 Manchester City – Liverpool

Duminică e finala de titlu Manchester City – Liverpool

Deși există destule meciuri care promit spectacol și adrenalină, etapa cu numărul 32 din Premier League este acaparată din toate punctele de vedere, în proporție de cel puțin 90 la sută, de marele meci la titlu, Manchester City – Liverpool. O luptă care s-a redeschis în ultimele săptămâni doar ca urmare a faptului că echipa lui Pep Guardiola s-a împiedicat în fața unor adversari considerați victime sigure.

ADVERTISEMENT

Meciul vedetă este programat duminică, 10 aprilie, cu începere de la ora 18:30, și va fi transmis în direct în nu mai puțin de 120 de posturi din întreaga lume, printre care şi Eurosport în Românie, foarte probabil însă mai puțin în Rusia, ca urmare a agresiunii acestui stat asupra Ucrainei.

Manchester City și Liverpool se vor revedea în semifinala Cupei Angliei

Manchester City a avut, până în urmă cu vreo șase săptămâni, un avans care părea decisiv în fața “cormoranilor”, dar au urmat câțiva pași greșiți, unii chiar pe teren propriu, în fața unor formații modeste și așa s-a ajuns la limitarea distanței doar la o lungime înaintea acestei confruntări, asta și pentru că Liverpool nu a mai pierdut un punct.

ADVERTISEMENT

Acest meci se va juca, evident, cu casa închisă, biletele fiind epuizate de săptămâni bune și va fi condus de cel mai bun arbitru englez, Anthony Taylor. Cele două echipe se vor revedea apoi, la scurt timp, într-una dintre semifinalele Cupei Angliei.

Ce spun Pep Guardiola și Jurgen Klopp

Pep Guardiola a recunoscut că urmează cel mai greu meci din cele rămase pentru echipa sa la acest moment, așa cum sigur va fi și cel din semifinala Cupei. Tehnicianul catalan consideră că Liverpool joacă acum cel mai frumos fotbal din Premier League și va fi foarte greu de învins.

ADVERTISEMENT

Germanul Jurgen Klopp a replicat afirmând că de fiecare dată este extrem de dificil să joci pe “Etihad Stadium”, dar simte că echipa este motivată la maxim de ideea de a schimba liderul după ce în februarie titlul devenise pentru “cormorani” o himeră.

Arsenal și Tottenham se bat pentru locul 4

În afara mareului meci de pe “Etihad” interesul mai rămâne în jurul luptei pentru locul 4, ultimul de Champions League. Manchester United a pierdut foarte mult teren, mai ales după egalul de acasă din etapa precedentă, cu Leicester, iar West Ham pare și ea că nu poate ține pasul, iar acum o așteaptă un derby londonez deloc ușor, cu Brentford.

Arsenal primește vizita lui Brighton, echipă fără probleme, iar Tottenham se deplasează la Birmingham, pentru meciul cu Aston Villa. Este clar că tunarii au misiunea cea mai ușoară, dar atacul lui Spurs pare a fi din ce în ce mai bine pus la punct și Harry Kane și Son pot pleca de pe Villa Park cu toate punctele.


  • (P) Cota WINBET pentru Manchester City – Liverpool: 1,72 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT