News

Premierul Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Tineretului: ”Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România”

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj tinerilor români cu ocazia Zilei Tineretului. Premierul îi încurajează să își construiască un viitor în propria țară.
02.05.2022 | 10:44
Premierul Nicolae Ciuca mesaj de Ziua Tineretului Va incurajez sa va proiectati un viitor in Romania
Mesajul premierului Nicolae Ciucă pentru tineri. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de Ziua Națională a Tineretului. Premierul le transmite tinerilor români să încerce să își construiască un viitor în propria țară, deoarece sunt ”principala noastră resursă.”

Nicolae Ciucă îi felicită pe tinerii din România

Premierul i-a felicitat, de asemenea, pe tineri pentru civismul, solidaritatea, inițiativele și implicarea de care dau dovadă.

ADVERTISEMENT

”De Ziua Naţională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism şi solidaritate şi să vă mulţumesc tuturor pentru idei, iniţiative şi implicare.

Anul European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă şansa de a studia, munci şi călători în deplină libertate”, a transmis luni premierul, potrivit unei postări pe pagina de facebook a Guvernului României.

ADVERTISEMENT

Nicolae Ciucă: ”Observ la tineri motivația puternică de a veni cu soluții pentru problemele societății”

Totodată, Nicolae Ciucă a mai precizat că de-a lungul timpului, cât a lucrat cu tinerii, a observat o motivație puternică a lor de a se implica în rezolvarea problemelor din România.

”Primul lucru pe care îl obsern când lucrează cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă”, a mai precizat Nicolae Ciucă.

ADVERTISEMENT

Șeful Guvernului a punctat că tinerii români sunt o ”sursă reală de inspirație” și care ar trebui să își construiască un viitor în propria țară, pentru a-și ”atinge aspirațiile aici.”

”Sunteţi o sursă reală de inspiraţie, optimism şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte.

ADVERTISEMENT

Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România şi să vă folosiţi curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a vă atinge aspiraţiile aici, în ţară. La mulţi ani!”, a mai subliniat prim-ministrul.

Mesajul lui Nicolae Ciucă a fost transmis și în contextul în care mii de tineri pleacă anual din România, peste hotare, în speranța unui trai mai bun. Mulți sunt nemulțumiți de sistemul educațional național sau de salariile mici pe care le primesc la locul de muncă.

ADVERTISEMENT