Sport

Presa daneză, ironii la adresa FCSB: “O să le tremure pantalonii!”

Presa din Danemarca a ironizat FCSB înaintea unui posibil duel cu Nordsjælland, în turul trei preliminar din Conference League. Roş-albaştrii au luat o opţiune serioasă pentru calificare după 1-0 cu CSKA 1948 Sofia.
27.07.2023 | 18:35
Presa daneza ironii la adresa FCSB O sa le tremure pantalonii
Presa daneză, ironii la adresa FCSB: "O să le tremure pantalonii!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început cu dreptul campania europeană. Roş-albaştrii s-au impus cu 1-0 pe terenul lui CSKA 1948 Sofia şi are prima şansă pentru calificarea în turul trei preliminar din Conference League, acolo unde o aşteaptă Nordsjælland.

Presa daneză, ironii la adresa FCSB: “Clubul din România se teme de meciul din Danemarca”

Presa din Danemarca a ironizat FCSB înaintea posibilului duel cu Nordsjælland din Conference League, spunând că vicecampionii României trebuie mai întâi să treacă de bulgari şi apoi să îşi facă planuri:

ADVERTISEMENT

“FCSB va juca împotriva lui Nordsjaelland în turul 3 din Conference League dacă va trece de turul 2. Clubul din România se teme de meciul din Danemarca.

În primul rând, FCSB ar trebui să se concentreze la meciul cu formația bulgară înainte de a se uita spre ceea ce o așteaptă în turul 3.

ADVERTISEMENT

“Îi va face pe cei de la FCSB să le tremure pantalonii”

Și Silkeborg joacă pe un teren artificial, o suprafață pe care FCSB a primit o lecție în toamna anului trecut și a pierdut cu 0-5 în grupele Conference League.

O săptămână mai târziu, dar pe un teren de iarbă, au pierdut tot cu 5-0, de data aceasta acasă. Fără îndoială că o confruntare cu o echipă daneză puternică din punct de vedere tehnic îi va face pe cei de la FCSB să le tremure pantalonii.

ADVERTISEMENT

Cele două înfrângeri cu Silkeborg stau ca o pată pentru clubul din România”, se arată în publicaţia tipsbladet.dk. Vicecampioana Danemarcei este calificată direct în turul trei preliminar.

Ernest Nuamah, cel mai valoros jucător al nordicilor

Nordsjælland are un lot evaluat la 32.75 milioane de euro, cu un milion de euro în plus faţă de FCSB. Cel mai valoros jucător al adversarilor este atacantul Ernest Nuamah, care valorează 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Returul dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia se va disputa joia viitoare, de la ora 21:30 pe stadionul Arcul de Triumf. Nordsjælland intră direct în turul trei preliminar.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru 2 solist la meciul Oțelul Galați – FCSB

ADVERTISEMENT