Sport

Presa din Anglia anunță transferul lui Harry Kane! Manchester City plătește o sumă astronomică pentru atacantul lui Tottenham

Harry Kane, 28 de ani, a primit acceptul lui Tottenham. Se poate transfera la Manchester City. Prețul: 187 de milioane de euro!
23.07.2021 | 14:59
Presa din Anglia anunta transferul lui Harry Kane Manchester City plateste o suma astronomica pentru atacantul lui Tottenham
ADVERTISEMENT

Manchester City este pe punctul de a finaliza un acord de 187 de milioane de euro pentru atacantul lui Tottenham, Harry Kane.

„Cetățenii” l-au căutat pe succesorul imediat al lui Sergio Aguero pe durata perioadei de transferuri, iar atacantul lui  Spurs și căpitanul Angliei, Harry Kane, ar este ținta numărul unu a campioanei Angliei

ADVERTISEMENT

187 de milioane pentru Harry Kane, transferul verii în Premier League

Conform publicației „The Sun”, Daniel Levy și-ar fi dat acordul pentru transferul atacantului englez pe Etihad. Suma pe care City ar urma să o plătească este una de-a dreptul uriașa. 187 de milioane de euro scrie presa din Anglia. Dacă mutarea se va concretiza, acesta ar fi cel mai scump transfer din Premier League.

Recordul este deținut de Jack Grealish, englezul urmând să ajungă tot la Manchester City, pentru 117 milioane de euro. Totuși, nici mutarea tânărului de 25 de ani încă nu a fost oficializată deocamdată.

ADVERTISEMENT

Salariul pe care Kane îl va avea la City

Salariu pe care Kane ar urma să îl aibă la campioana Angliei este unul uriaș. 400.000 de lire săptămânal, 20,8 milioane anual. În euro, 24,3 milioane!

Acesta ar deveni cel mai bine plătit jucător de la City, peste jucători ca De Bruyne, Sterling sau Bernardo Silva.

ADVERTISEMENT

Harry Kane a aflat vestea chiar la nunta fratelui și agentului său

Conform tot celor de la The Sun, Harry Kane ar fi aflat vestea că va juca la Manchester City chiar la nunta fratelui și agentului său, Charlie Kane.

„Harry a primit vestea chiar la nunta fratelui său mai mare, Charlie, care îi este și agent. E încântat. Nu voia să se despartă de Tottenham în război”, conform The Sun.

ADVERTISEMENT

Al doilea cel mai scump transfer din istorie

Kane, care va împlini 28 de ani pe 28 iulie, va juca la cel mai probabil la Manchester City, aceasta fiind se pare și dorința atacantului. Echipa lui Pep Guardiola va plăti 160 de milioane de lire sterline, echivalentul a 187 de milioane de euro.

Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istorie, depășit doar de Neymar, 222 de milioane de la Barcelona la PSG, în 2017.

Manchester City joacă primul meci oficial cu șanșa câștigării unui nou trofeu. Echipa antrenată de Pep Guardiola debutează în noul sezon chiar în Supercupa Angliei, împotriva celor de la Leicester. Partida are loc pe 7 August și este meciul care anunță startul noului sezon de Premier League.

ADVERTISEMENT