Fotbal international

Presa internațională dă de pământ cu PSG și îl venerează pe Guardiola după calificarea în finala UCL: „Șeicul!”

05.05.2021 | 02:53
Presa internationala da de pamant cu PSG si il venereaza pe Guardiola dupa calificarea in finala UCL Seicul
ADVERTISEMENT

Manchester City a învins-o pe Paris Saint Germain, scor 2-0 (4-1 la general), în returul semifinalei Champions League și s-a calificat fără mari emoții în ultimul act al competiției, unde va înfrunta câștigătoarea dintre Chelsea și Real Madrid (manșa tur s-a încheiat nedecis, 1-1).

Imediat după meci, marile publicații sportive din întreaga lume s-au întrecut în laude la adresa lui Pep Guardiola și au criticat în termeni extremi de duri prestația echipei antrenate de Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

Pep încă poate”, a titrat cotidianul Bild, în vreme ce spaniolii de la AS au inventat o nouă poreclă pentru tehnicianul spaniol: „El Jeque/Șeicul”. Pe de altă parte, L’Équipe a taxat prestația dezamăgitoare a lui Mauro Icardi printr-un titlu necruțător: „Icardi invizibil”.

Ce a scris presa internațională după calificarea lui Manchester City în finala Ligii Campionilor

Guardiola o duce pe City la porțile Olimpului”, au scris spaniolii de la Marca imediat după meci, alături de una dintre întrebările care se află în aceste momente pe buzele tuturor fanilor lui PSG: „Neymar, PSG și Liga Campionilor… Un eșec răsunător sau doar o dezamăgire?”.

ADVERTISEMENT

În sfârșit! Manchester City domină autoritar și o distruge pe PSG prin dubla lui Mahrez, care duce echipa lui Guardiola în prima semifinală a Ligii Campionilor din istorie”, a titrat și Mirror, lăudând jocul prestat de ocupanta primului loc în Premier League.

Guardiola, Șeicul!”, au scris și spaniolii de la AS, după victoria fără emoții obținută de „cetățeni” (4-1 la general) în fața campioanei en-titre a Franței, în vreme ce jurnaliștii italieni au fost impresionați de evoluția lui Mahrez, marcator al unei duble pe „Etihad”.

ADVERTISEMENT

Dublă Mahrez, PSG îngenunchează din nou. Prima finală pentru City”, a titrat Gazetta dello Sport la finalul partidei, în timp ce L’Équipe a taxat prestația dezamăgitoare a starurilor lui PSG.

Icardi invizibil, Mahrez ușor. Absent total de la duelurile cu Manchester City, Mauro Icardi nu a existat pe teren în returul semifinalei Ligii Campionilor PSG (0-2). Spre deosebire de ”cetățeanul” Riyad Mahrez, autorul unei duble”, au scris jurnaliștii francezi după un nou sezon ratat pentru parizieni.

ADVERTISEMENT