Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Presa mondială salută calificarea tricolorilor la Euro 2024: “See you next year, Romania!”

Presa mondială a scris despre calificarea României la Euro 2024. Cele mai mari ziare din întreaga lume au lăudat performanţa reuşită de "tricolori".
19.11.2023 | 12:40
Presa mondiala saluta calificarea tricolorilor la Euro 2024 See you next year Romania
Presa mondială salută tricolorilor la Euro 2024: “See you next year, Romania!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 după ce s-a impus în faţa Israelului, scor 2-1. “Tricolorii” au făcut un joc solid şi au reuşit să revină de la 0-1 în minutul 2 graţie golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi.

Presa mondială salută tricolorilor la Euro 2024: “Gazetta dello Sport scrie că Olanda şi România, împreună cu Elveţia, se califică la Euro”

Presa internaţională a lăudat performanţa “tricolorilor”. Gabi Safta a făcut un rezumat la FANATIK SUPERLIGA a ceea ce scrie presa străină după calificarea României la turneul final european:

ADVERTISEMENT

“Gazetta dello Sport scrie că Olanda şi România, împreună cu Elveţia, se califică la Euro. România a întors scorul prin genoanul Puşcaş şi fostul “viola”, Ianis Hagi.

Într-un articol din L’Equipe, francezii scriu că România a profitat de rezultatele etapei şi a urcat pe primul loc. România s-a impus cu 2-1 chiar dacă a început prost, 0-1 în minutul 2. Puşcaş şi Hagi le-au permis să treacă pe primul loc.

ADVERTISEMENT

“În acest articol se aminteşte de faptul că în urmă cu 30 de ani, Gică Hagi a marcat împotriva Ţării Galilor”

Ziarul AS titrează “România la Euro în numele lui Hagi”. Spaniolii scriu că o bună parte a calificării se datorează fiului celui care la el în ţară este numit “Rege”.

Egalarea a venit din golul lui Puşcaş, acelaşi nume ca al lui Ferenc, care dă denumirea stadionului pe care s-a jucat. În acest articol se aminteşte de faptul că în urmă cu 30 de ani, Gică Hagi a marcat împotriva Ţării Galilor.

ADVERTISEMENT

“România îl lasă acasă pe Haaland”

În Mundo Deportivo se scrie despre calificarea României la Euro 2024, la fel şi în Marca, unde este un amplu articol despre acest succes al “tricolorilor”, unde Erling Haaland este compătimit.

“România îl lasă acasă pe Haaland”. Şi portughezii scriu despre succesul României. Pe pagina de Twitter a clubului Genoa, clubul îi felicită pe cei doi români din lot: Puşcaş şi Drăguşin”.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Presa mondială salută calificarea "tricolorilor"

ADVERTISEMENT