News

Presa rusă acuză armata ucraineană că foloseşte magie neagră: “Au făcut ceremonii pentru a le oferi armelor mai multă forţă”

Agențiile de presă din Rusia au publicat o serie de imagini în care apar simboluri despre care susțin că sunt folosite pentru practicarea magiei negre de către soldații ucraineni.
05.05.2022 | 11:43
Presa rusa acuza armata ucraineana ca foloseste magie neagra Au facut ceremonii pentru a le oferi armelor mai multa forta
Soldații ucraineni sunt acuzați că folosesc magia neagră. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

De la începutul războiului din Ucraina, agențiile de presă și jurnaliștii apropiați de regimul de la Kremlin au oferit justificări ale acțiunilor militare comandate de Vladimir Putin. Pe măsură ce conflictul nu merge în favoarea rușilor, mass media începe să ofere și explicații pentru această situație, unele bizare.

Ucrainenii, acuzați că folosesc magia neagră

Agenția de presă Ria Novosti, deținută de statul rus, a dat publicității o serie de fotografii despre care spun că au fost făcute într-o bază din Trekizbenka, din regiune Luhangsk, în care apar o serie de simboluri, notează Spot Media.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii ruși susțin că aceste simboluri oculte ar fi, în realitate, simboluri satanice pe care militarii ucraineni le-ar folosi în timpul luptelor cu armata rusă. Aceștia încearcă să dovedească că în acest fel în Ucraina s-ar folosi magia neagră.

Explicația oferită de agenția de presă continuă, jurnaliștii susținând că ucrainenii ar fi folosit aceste simboluri și chiar un ritual în care a fost folosit sânge pentru a-și face armele mai puternice în timpul luptelor.

ADVERTISEMENT

“Discipoli ai forțelor supranaturale au făcut ceremonii folosind simboluri scrise cu sânge pentru a le oferi armelor mai multă forță, să producă distrugeri mai mari când își ating țintele”, au notat reporterii agenției de presă din Rusia.

Pentru a-și susține afirmațiile, Ria Novosti a apelat la expertiza unei specialistă în filosofie și interpretarea simbolurilor, Ekaterina Dais. Aceasta le-a explicat jurnaliștilor că simbolurile atribuite soldaților ucraineni reprezintă “un sigiliu magic al forțelor întunecate ce combină simboluri anarhiste, fasciste și de arme”.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai identificat și o serie de simboluri care apar în imaginile publicate de agenția de presă și a explicat că acestea ar fi putut fi folosite pentru a-și face armele mai puternice sau a primi mai multe arme.

“Este greu de spus exact ce înseamnă, dar în el puteți vedea simboluri inversate ale anarhiei, o parte a siglei trupelor SS, runa zig, și litera ebraică zain, scrisă în germană, care înseamnă sabie sau armă. Probabil că prin vraja asta au vrut să-și întărească armele sau să ceară mai multe arme”, a mai adăugat specialista.

ADVERTISEMENT

Ea mai susține că caracterul ocult al acestor simboluri este dat și de modul în care acestea au fost realizate, dintr-o singură mișcare.

ADVERTISEMENT