Sporturi

Președintele Australian Open, huiduit de spectatori după finala masculină: ”Sunteți un grup de oameni încăpățânați”

21.02.2021 | 14:34
Presedintele Australian Open huiduit de spectatori dupa finala masculina Sunteti un grup de oameni incapatanati
ADVERTISEMENT

Președintele Australian Open, Jayne Hrdlicka, a fost huiduit de spectatori după finala masculină dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev, atunci când a vorbit despre problemele provocate de Covid-19.

Femeia de afaceri americană a stârnit rumoare în rândul oamenilor prezenți pe arena Rod Lever, care au huiduit-o și au fluierat-o pentru discursul pe care l-a ținut la finalul primului Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

Djokovic a obţinut o victorie în minimum de seturi în faţa lui Medvedev, scor 7-5, 6-2, 6-2 în finala Australian Open 2021 și a obținut al nouălea trofeu la Melbourne, din tot atâtea finale jucate.

Huiduieli la scenă deschisă pentru președintrele Australian Open

”Toți jucătorii au jucat în circumstanțe excepționale în ultimele săptămâni. A fost o perioadă de provocări, de pierderi adânci și sacrificii pentru toată lumea, dar vaccinurile sunt pe drum, iar acum e timpul pentru optimism și speranță pentru viitor”, a declarat președintele Australian Open, care a fost huiduit de spectatorii prezenți în tribune.

ADVERTISEMENT

”În spatele nostru se află o echipă grozavă de oameni care au muncit neobosiți în ultimele trei luni pentru ca acest eveniment să poata avea loc într-o manieră în care protejează comunitatea, jucătorii și le permite să fie pregătiți din punct de vedere sportiv.

Mulțumim guvernului statului Victoria, fără voi nu puteam să facem asta”, a mai spus Jayne Hrdlicka, dar corul de fluierături și huiduieli s-a întețit. ”Evident, sunteți un grup de oameni încăpățânați, dar abia așteptăm să vă vedem și anul viitor”, a continuat americanca.

ADVERTISEMENT

Jayne Hrdlicka, felicitări pentru finaliști

Referitor la finala masculină câștigată de Novak Djokovic, președintele Australian Open a afirmat: ”Novak, ai demonstrat în această seară că ești un competitor tenace. Nu ai avut nicio intenție de a părăsi stadionul fără a ține trofeul în brațe. Ești cel mai muncitor tenismen din circuit și ai o relație specială cu acest turneu.

Daniil, astăzi nu a fost seara ta, dar ești un competitor feroce, ar trebui să fii mândru de realizările tale, ești doar al treilea rus care joacă o finală aici. Novak a fost imbatabil azi, dar suntem siguri că te vom vedea încercând să-i iei coroana de pe cap în viitor”.

ADVERTISEMENT

Acesta este al 18-lea trofeu de Grand Slam pentru sârb, care se apropie de Rafael Nadal şi Roger Federer la acest capitol. Rivalii săi au 20 de titluri majore. Mulţi specialişti sunt convinşi că Nole îi va depăşi pe Nadal şi Federer, dacă ţinem cont de modul în care domină circuitul în acest moment.

ADVERTISEMENT