Sport

Real Madrid râde de PSG după ce a aflat suma cerută pe Mbappe

Kylian Mbappe ar putea, în final, să plece la Real Madrid din această vară, dacă spaniolii vor ajunge la un acord cu PSG.
23.08.2023 | 00:35
Real Madrid rade de PSG dupa ce a aflat suma ceruta pe Mbappe
Real Madrid vrea să îl cumpere din această vară pe Kylian Mbappe. Foto: hepta.com
ADVERTISEMENT

Real Madrid vrea să dea lovitura. Kylian Mbappe este fotbalistul pe care madrilenii vor să îl transfere vara viitoare, gratis, în probabil cea mai tare lovitură din istoria transferurilor.

PSG cere o sumă imensă pe Kylian Mbappe

În schimb, PSG vrea să îî prelungească contractul ori să îl vândă acum. Suma cerută de francezi este una imensă. Cei de la Real Madrid au râs când au auzit cât cere PSG pe el.

ADVERTISEMENT

Mbappe a revenit în lotul lui Luis Enrique, dar PSG încă se gândește să îl cedeze. Prețul cerut este unul imens.

250 de milioane cere PSG pentru Mbappe, sumă considerată imensă de Real Madrid. Spaniolii ar fi dispuși să plătească pentru a-l aduce pe Mbappe în această vară, dar mult mai puțin.

ADVERTISEMENT

175 de milioane de euro este suna maximă pe care Real Madrid este dispusă să o plătească pentru Mbappe. Au făcut și o ofertă, de 130 de milioane de euro, puțin peste jumătatea sumei cerute de PSG.

Deși există speranțe pentru o împăcare între Kylian Mbappe și șefii francezi, spaniolii anunță că Mbappe este decis să plece gratis de la PSG, vara viitoare, pentru a putea avea un salariu mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Mbappe nu îşi va duce la bun sfârşit contractul care expiră în iunie 2024 pentru a pleca gratis”, au anunţat spaniolii. „Dacă Mbappe le spune că nu va prelungi contractul, atunci varianta vânzării sale prinde contur şi mai mult.

El a refuzat mai multe oferte de a prelungi contractul în ultimele luni. Real Madrid nu va face vreo ofertă, dar aşteaptă să fie contactată de conducerea pariziană”, au mai scris spaniolii de la marca.com.

ADVERTISEMENT

Mbappe și Al-Khelaifi, la cuțite

Mbappe și Al-Khelaifi sunt, oricum, într-un scandal. Cei doi par să nu se mai suporte. La o întâlnire de pe opt august, atunci când Mbappe nu era primit la antrenamente, cei doi au avut un schimb de replici.

Nu vei mai juca niciodată aici. Nu vom ceda”, a spus președintele francezilor. Francezul i-a răspuns imediat: ”Ce o să văd? Vei fi singurul președinte care nu mă va lăsa să joc”.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,48 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT