Sport

Gigi Becali i-a scos din minți pe turci! Anunțul lui Fatih Terim despre transferul lui Olimpiu Moruțan

Burak Elmas, președintele lui Galatasaray, a avut o reacție tranșantă în privința negocierilor pentru transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB.
05.08.2021 | 11:50
Gigi Becali ia scos din minti pe turci Anuntul lui Fatih Terim despre transferul lui Olimpiu Morutan
Gigi Becali i-a scos din minți pe turci! Președintele lui Galatasaray, despre transferul lui Moruțan: „Nu îi vom lăsa să se joace cu sentimentele fanilor!”foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT
05-08-2021
08:50

Galatasaray a renunțat oficial la transferul lui Moruțan

Antrenorul echipei Galatasaray, Fatih Terim, a anunțat că formația turcă a renunțat definitiv la transferul lui Olimpiu Moruțan, din cauza prețului ridicat cerut de Gigi Becali.

”Moruțan este un jucător talentat și poate deveni mai bun în viitor. Eu și președintele am vorbit despre ce efort economic al presupune acest transfer. Președintele a spus că nu putem face asta. Transferurile pe alte poziții sunt mai urgente în acest moment”, a declarat Terim, conform Fotomac.

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2018, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro.

Tânărul mijlocaș mai are contract până în 2023 cu formația lui Gigi Becali.

Președintele lui Galatasaray, despre transferul lui Moruțan

Burak Elmas susține că Galatasaray nu a făcut nicio ofertă oficială pentru transferul lui Olimpiu Moruțan, după ce Gigi Becali a anunțat că mutarea este ca și făcută.

ADVERTISEMENT

„Conducerea nu se ocupă doar de cazul lui Moruțan, ci de ale mai multor jucători. Sâmbătă, am discutat până seara târziu cu antrenorul Fatih Terim.

M-a întrebat dacă există o ofertă pentru Moruțan. I-am zis că nu există așa ceva. Nu am făcut o ofertă oficială, nu a existat nicio întâlnire.

ADVERTISEMENT

Nu vom intra în jocul acestor manageri de a ne forța să-l transferăm. Nu îi vom lăsa pe acești manageri să se joace cu sentimentele fanilor noștri, crescând prețurile și angajând jucători.

Permiteți-mi să vă spun că nu a existat nicio întâlnire oficială cu Moruțan”, a declarat Burak Elmas, potrivit fanatik.tr.

ADVERTISEMENT

Potrivit sport.ro, sâmbătă, Gigi Becali a declarat: „Cu Moruţan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray”.

Gigi Becali, declarație neașteptată despre Olimpiu Moruțan

Având în vedere evoluțiile nesatisfăcătoare ale lui Olimpiu Moruțan, din ultima perioadă,  Gigi Becali susține că nici el nu ar plăti zece milioane de euro pentru transferul tânărului jucător.

ADVERTISEMENT

„Eu, dacă aș fi în locul lor, n-aș da. Dar, după ce l-am văzut în primele trei jocuri, n-aș da. Eu vorbeam de Moruțan de anul trecut. Nu-l mai vând, trebuie să-l mai antrenăm.

El, la ora asta, nu merită nici trei milioane, dar eu tot nu-l dau. Oficial, nu am vorbit cu nimeni, eu vorbesc de Moruțan care a fost”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,32 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT