News

Președintele Lukoil a murit. Este al doilea deces al unui șef al companiei, în doar un an

Președintele Lukoil, Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, și-a pierdut viața. În septembrie 2022, Ravil Maganov a murit și el subit.
25.10.2023 | 14:30
Presedintele Lukoil a murit Este al doilea deces al unui sef al companiei in doar un an
Președintele Lukoil a murit. Foto Zf.ro
ADVERTISEMENT

Președintele Lukoil a murit, fiind deja al doilea deces al unui șef al companiei produs în doar un an. Vladimir Nekrasov, în vârstă de 66 de ani, și-a pierdut viața în mod subit, potrivit surselor CNN.

Președintele Lukoil a murit. Vladimir Nekrasov avea 66 de ani

Anunțul privind decesul șefului Lukoil a fost făcut de reprezentanții companiei, precizând că Nekrasov ar fi suferit o insuficiență cardiacă acută. El și-a desfășurat activitatea în domeniul petrolului și gazelor vreme de 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al Lukoil și consilier al președintelui companiei. „Cu regret profund anunțăm dispariția bruscă a lui Vladimir Ivanovici Nekrasov.

Conform concluziilor preliminare ale medicilor, decesul a survenit ca urmare a insuficienței cardiace acute”, au transmis, în cursul zilei de marți, 25 octombrie, reprezentanții Lukoil.

ADVERTISEMENT

Amintim că directorul consiliului de administrație al Lukoil, Ravil Maganov, a sfârșit în mod tragic în septembrie 2022. El ar fi căzut de la fereastra unui spital din Moscova. Însă, Lukoil preciza că, de fapt, decesul lui Maganov s-ar fi produs în urma unei boli grave. Varianta prăbușirii de la fereastră nu a fost confirmată de companie.

Mai mulți oameni de afaceri din Rusia au murit brusc, după izbucnirea războiului

De altfel, după izbucnirea războiului din Ucraina, compania rusească Lukoil a reacționat cu privire la atacul Rusiei. În 3 martie 2022, consiliul de administrație a transmis un mesaj public.

ADVERTISEMENT

Lukoil își exprima neliniștea și îngrijorarea, în urma evenimentelor tragice petrecute pe teritoriul ucrainenilor. Totodată, reprezentanții companiei cereau „încheierea cât mai rapidă a conflictului armat” și îndeamnau la negocieri.

„Ne exprimăm empatia sinceră pentru toate victimele. Susținem cu fermitate o încetare a focului de durată și o soluționare a problemelor prin negocieri serioase și diplomație”, transmitea Lukoil în 2022.

ADVERTISEMENT

Au existat foarte multe voci care au afirmat că, cel mai probabil, această poziție a companiei Lukoil a stârnit furia Kremlinului. În plus, după invazia Moscovei, mai mulți oameni de afaceri ruși au murit brusc.

ADVERTISEMENT
Tags: