Sport

Președintele Rapidului, mesaj dur pentru părinții viitorilor fotbaliști. „E mai rău ca niciodată”

Președintele Rapidului a avut un mesaj dur pentru părinții viitorilor fotbaliști. Daniel Niculae a făcut paralela cu părinții generațiilor trecute.
08.01.2024 | 15:16
Presedintele Rapidului mesaj dur pentru parintii viitorilor fotbalisti E mai rau ca niciodata
Președintele Rapidului a avut un mesaj dur pentru părinții viitorilor fotbaliști. Daniel Niculae a făcut paralela cu părinții generațiilor trecute.
ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a vorbit în emisiunea SUFLET DE RAPIDIST despre generațiile de părinți ale juniorilor. Președintele Rapidului a avut un mesaj dur pentru părinții viitorilor fotbaliști. Fostul atacant din Giulești este de părere că aceștia ar trebui să înțeleagă mai mult rolul antrenorului și să îl respecte.

Daniel Niculae, mesaj dur pentru părinții viitorilor fotbaliști

În cadrul emisiunii moderată de Robert Niță pe site-ul FANATIK.RO, președintele Rapidului a avut un mesaj dur pentru părinții viitorilor fotbaliști. Daniel Niculae este de părere că actuala generație a părinților este mult mai rea decât cele de dinainte. Aceștia nu îi mai respectă pe antrenori și se bagă peste ei la antrenamente.

ADVERTISEMENT

“E o problemă și asta cu părinții și noi încercăm să o reglementăm. Era și pe vremea noastră, tot timpul. Dar acum, parcă mai rău ca niciodată. Înainte erau 2-3 care erau cunoscători și tot timpul se băgau. Acum se bagă toți părinții. 

E foarte greu de gestionat acest lucru pentru un antrenor de copii. Până la urmă el stă o oră și jumătate la antrenament. Iar copilul îl vede pe părinte la gard. Când părintele îi transmite ceva și antrenorul îi cere altceva, normal că ascultă de părinte. Cu părintele stă o zi întreagă. 

ADVERTISEMENT

Trebuie și părinții să înțeleagă anumite lucruri. Noi nu vrem ca toți copiii, ai tuturor, să ajungă fotbaliști? Doar că nu se poate ca toată lumea să ajungă fotbalist. Important este să vină și să facă mișcare.

Cei mai buni vor fi selectați. Dacă au anumite probleme, nu este niciun fel de problemă, pentru că sunt anumite cluburi care își fac bine treaba, dar nu știu dacă la fel de bine cum o facem noi”, a spus Daniel Niculae, la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Cum a fost convins Dan Șucu să bage bani la Rapid. Daniel Niculae dezvăluie toată povestea

La SUFLET DE RAPIDIST, Daniel Niculae a povestit cum l-a convins pe Dan Șucu să vină la Rapid. Inițial, deținătorul Mobexpert, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, a cumpărat 50% din acțiunile clubului, iar cealaltă jumătate a rămas la Victor Angelescu. În vara acestui an, Dan Șucu a devenit acționar majoritar cu 70% din acțiuni.

“Jucam tenis destul de frecvent, aveam cunoștințe comune. Știți foarte bine cum este domnul Șucu, un tip foarte deștept, foarte echilibrat, foarte calculat. Este o plăcere să stai pe lângă dânsul. Mulți ar plăti bani grei doar ca să se afle în aceeași încăpere când Dan are discuții în legătură cu business-ul.

ADVERTISEMENT

Este foarte implicat și pe partea socială, în creșterea sănătoasă a tuturor copiilor, a bazelor sportive. La un moment dat s-a întâmplat și lucrul acesta. Un om căruia îi place foarte mult seriozitatea și să fii corect.

Sunt bazele unei relații de orice fel, de prietenie, de business. Atâta timp cât ai încredere în persoanele cu care pleci la drum e normal să ai toate premisele ca lucrurile să funcționeze cum trebuie. Dacă peste 6 luni vă uitați urât unul la altul, nu prea e ok”, a povestit președintele celor de la Rapid.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT