Fotbal intern

Președintele unui club din Liga 1 este membru al programului DDB: „A riscat tot pentru Dinamo!”

18.02.2021 | 14:51
Presedintele unui club din Liga 1 este membru al programului DDB A riscat tot pentru Dinamo
ADVERTISEMENT

Legendă a clubului din Ștefan cel Mare, Ioan Andone este acum președinte la FC Voluntari. Cu toate acestea, „Fălcosul” a devenit și membru al programului DDB și contribuie cu aproape 2000 de euro pe an.

Suporterii au anunțat că Ioan Andone sprijină astfel demersul fanilor-acționari de a salva clubul alb-roșu de la faliment. Dinamoviștii caută cu disperare surse de bani pentru a se asigura că vor primi licența pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone este fost jucător și antrenor al clubului Dinamo, iar în 2004 câștiga titlul cu numărul 17 din palmaresul clubului, penultima reușită de acest fel a „câinilor roșii”.

Președintele unui club din Liga 1 este membru al programului DDB. Ioan Andone pune umărul la salvarea lui Dinamo

În vârstă de 60 de ani, Ioan Andone a renunțat la meseria de antrenorat și a preluat în vara lui 2018 funcția de director tehnic al grupării FC Voluntari. În prezent, el este președinte al ilfovenilor care au vrut recent să îl ia gratis pe Ahmed Bani, chiar de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Cornel Dinu a declarat că în viziunea sa, cea mai bună soluție pentru conducerea clubului din „Groapă” este un triumvirat format din Nicolae Badea, Marin Iuhasz și Andrei Gerea, toți membrii ai programului DDB. Intrarea lui Ioan Andone în rândul membrilor inițiativei fanilor este una ce acordă și mai mare credibilitate proiectului acestora.

„IOAN ANDONE, BUN VENIT în ProgramDDB! Legenda lui Dinamo dovedește că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit membru DDB Elite, cu o cotizație de 1948€/an. Cei mai puțin tineri își aduc aminte de răutatea și curajul jucătorului Andone, cel care a avut îndrăzneală să înfrunte tribuna oficială din Ghencea, în care se aflau Valentin și Ilie Ceaușescu.

ADVERTISEMENT

Un gest de protest față de cei care decideau campioana sau câștigătoarea Cupei, având chiar puterea de a schimba decizia arbitrului sau a Federației. Andone a fost gata să piardă tot, a riscat excluderea din fotbal, DOAR PENTRU A APĂRA NUMELE DINAMO! Aceeași determinare trebuie să arătăm și noi astăzi, în lupta pentru SALVAREA LUI DINAMO!

Facem un apel către toți sportivii care au trecut prin curtea lui Dinamo: VENIȚI ALĂTURI DE NOI SĂ SALVĂM CLUBUL!
Apelăm la toți dinamoviștii: NU MAI STAȚI PE GÂNDURI! Dinamo are nevoie de voi ACUM! Cotizația este de 48€/an. Asta înseamnă 20 de lei/lună la care renunțăm, pentru a NU RENUNȚA LA DINAMO!”, au anunțat fanii pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

IOAN ANDONE, BUN VENIT în ProgramDDB!

Legenda lui Dinamo dovedește că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 18 februarie 2021

De asemenea, fanii dinamoviști din DDB invită suporterii în continuare să cumpere tichete virtuale la meciurile echipei. Până în prezent, „câinii” au reușit să vândă toate biletele care costă, în mod individual, 5 lei, atât la meciurile organizate pe Arena Națională Virtuală, cât și la cele jucate pe versiunea online a stadionului din Ștefan cel Mare. Ei speră să epuizeze rapid și biletele puse în vânzare pentru meciul cu FC Viitorul.

ADVERTISEMENT