Sport

Presiune pe Laszlo Balint înainte de FC U Craiova – Universitatea Craiova. Discuția purtată cu patronul Mihai Rotaru înaintea derby-ului. Video

Laszlo Balint (43 de ani) este în fața unui test extrem de important. Fără victorie în SuperLiga, Universitatea Craiova are derby în etapa a 4-a cu rivala FC U Craiova 1948.
06.08.2022 | 14:18
Presiune pe Laszlo Balint inainte de FC U Craiova  Universitatea Craiova Discutia purtata cu patronul Mihai Rotaru inaintea derbyului Video
Laszlo Balint simte presiune înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laszlo Balint nu are un început de mandat fericit pe banca Universității Craiova. Cu antrenorul în vârstă de 43 de ani la timonă, oltenii au doar două puncte după trei etape în SuperLiga și sunt cu un picior în afara cupelor europene.

Laszlo Balint resimte presiune înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Ce mesaj i-a transmis patronul Mihai Rotaru

„Știința” a avut o prestație modestă în prima manșă a dublei cu Zorya Luhansk, din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League, și a pierdut cu 0-1 în deplasare. Universitatea Craiova va încerca să își revină în derby-ul orașului, cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Duelul de pe „Ion Oblemenco” este programat duminică, 7 august, de la ora 21:30. Până în prezent, echipa lui Adrian Mititelu n-are nicio victorie pe prima scenă în fața clubului patronat de Mihai Rotaru. Laszlo Balint speră să păstreze tradiția și chiar să obțină primul său succes în SuperLiga în calitate de antrenor al Universității Craiova.

„E un meci special, dar și dificil pentru noi. Un meci care nu vine într-un moment foarte plăcut pentru noi. Am convingerea că antrenez un grup de caractere și, în general, caracterele puternice se văd în momentele grele.

ADVERTISEMENT

Am avut multe discuții cu băieții, atât colectiv, cât și individual, iar reacția lor a fost foarte bună. Sunt sigur că acest lucru se va vedea mâine pe teren.

Oboseala se simte, cu meciuri din trei în trei zile, dar nu vreau să ne plângem. Trebuie să avem o reacție foarte bună în meciul de mâine seară. Ne dorim cu toții mai mult și muncim în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Sunt anumite cauze pentru această oscilație, am făcut o analiză împreună cu echipa mea. Am analizat și startul sezonului trecut. În momentul în care echipa a jucat din trei în trei zile, rezultatele au fost nesatisfăcătoare. Este o realitate, fotbalul românesc nu e pregătit să joace în acest ritm.

Ce mi-a plăcut foarte mult este că băieții și-au asumat. Eu nu m-am gândit niciodată să plec, am venit aici să muncesc. Avem încredere, știm că putem mai mult.

ADVERTISEMENT

Categoric, am toată susținerea. Am avut o discuție cu domnul Rotaru, dar subiectul ăsta nici n-a intervenit în discuție. Am discutat despre lucrurile care se întâmplă la echipă, despre ce dorim să facem, discuții normale între antrenor și patron. Suntem focusați pe munca noastră”, a declarat Laszlo Balint, înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 3,55 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT