Premier League

Prezentatoarea Chelsea Fan TV îl vrea tot pe Antonio Conte antrenor! ”Ar trebui să stea 5 ani”. Galerie foto

20.04.2018 | 11:53
Prezentatoarea Chelsea Fan TV il vrea tot pe Antonio Conte antrenor Ar trebui sa stea 5 ani Galerie foto
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea postului de televiziune al fanilor echipei Chelsea, frumoasa Sophie Rose, și-ar dori ca managerul italian Antonio Conte să rămână la formația londoneză, dar a precizat că nu poți ține pe cineva cu forța.

”A fost un sezon foarte slab și spun asta deși mai avem șanse să cucerim un trofeu, Cupa Angliei. Nu știu ce se va întâmpla cu Antonio Conte la finalul sezonului, dar nu poți forța pe cineva să fie undeva dacă nu vrea să fie acolo și nu își dorește să mai fie acolo. Doar că mi-ar plăcea ca el să rămână”, a declarat Sophie Rose.

ADVERTISEMENT

Antonio Conte, victorie la meciul 100 la Chelsea

”Vreau ca un manager să stea cel puțin cinci ani. Dacă schimbăm managerii la fiecare două sezoane nu vom ajunge nicăieri. Nu știu ce va fi de la vară, nu am un favorit, dar nu îl văd pe Massimiliano Allegri la Chelsea. Arată prea timid. La Chelsea e nevoie de un antrenor mai fioros, așa cum era Jose Mourinho”, a mai spus prezentatoarea Chelsea Fan TV.

Sophie Rose i-a luat apărarea lui Antonio Conte în conflictul cu fostul atacant al londonezilor Diego Costa: ”Cei mai mulți oameni l-au urât pe Conte pentru că a scăpat de Diego Costa, dar am fost complet de acord cu el. Costa nu a mai vrut să rămână. Eu cred că orice jucător care vrea să plece trebuie lăsat. Nu sunt un fan al lui Alvaro Morata, eu aș juca mai mult cu Olivier Giroud”.

ADVERTISEMENT

Antonio Conte a obținut o victorie chinuită la meciul cu numărul 100 pe banca tehnică a formației Chelsea.

Tehnicianul italian a venit la Chelsea Londra în vara anului 2016 și a reușit să câștige titlul în primul său sezon în Premier League.  În actuala stagiune, Chelsea a avut o prestație mediocră iar Antonio Conte a intrat în conflict cu patronul Roman Abramovich.

ADVERTISEMENT