Life

Prietenie pe muchie de cuțit! Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, scoasă din sărite de Otniela

Viviana Sposub și Otniela au avut o discuție aprinsă. Iubita lui George Burcea a fost scoasă din sărite de afirmațiile prietenei sale.
22.10.2021 | 11:23
Prietenie pe muchie de cutit Viviana Sposub de la Bravo ai stil Celebrities scoasa din sarite de Otniela
ADVERTISEMENT

Situație tensionată la Bravo, ai stil! Celebrities. Viviana Sposub și Otniela au avut o discuție mai aprinsă după ce concurentele au fost puse să facă nominalizările pentru eliminare.

Blondina a decis să o voteze pe Mădălina Pamfile spunând că nu a dorit să o nominalizeze pe Viviana din cauza relației pe care o au.

ADVERTISEMENT

Iubita lui George Burcea s-a enervat cumplit când a auzit explicația Otnielei.

Prietenie pe muchie de cuțit! Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, scoasă din sărite de Otniela

Încă de când a intrat în competiție, Viviana Sposub a declarat că o cunoștea pe Otniela. În timp, fetele s-au apropiat devenind prietene.

O situație uluitoare a scos-o însă din minți pe iubita lui George Burcea. Totul a avut loc în gala eliminatorie, atunci când concurentele au fost obligate să facă nominalizările.

ADVERTISEMENT

Otniela a nominalizat-o Mădălina Pamfile și a spus că a luat această decizie pentru că are o relație apropiată cu Viviana. Aceasta a reacționat imediat considerând că toată situația nu are nicio legătură cu ea.

“Eu cred că ea voia să îi plătească cu aceeași monedă Mădălinei, pentru că și Mădălina o nominalizase și ăsta a fost momentul oportun.

ADVERTISEMENT

Când a fost pusă să justifice, a argumentat scoțând în față relația pe care noi o avem în afara show-ului. În prima ediție eliminatorie nu a justificat la fel, a spus că ține cont de stil, doar de aspecte stilistice”, a spus vedeta în emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D.

“Nu înțeleg de ce Viviana a ținut să menționeze episodul de la prima nominalizare pe care am și explicat-o”, a fost replica Otnielei.

ADVERTISEMENT

“Justificarea ta nu trebuia să mă implice”

Dialogul dintre cele două concurente a continuat mai multe minute. Viviana i-a transmis clar prietenei sale că ar fi trebuit să-și asume decizia luată și să nu caute astfel de justificări.

“Părerea mea este că în această ediție eliminatorie tu ai vrut să o nominalizezi pe Mădălina și pentru a te justifica în fața noastră, ai spus că ai băgat pe considerente de prietenie și atunci mi s-a părut că justificarea ta nu trebuia să mă implice pe mine”, a spus iubita lui George Burcea.

“Eu înainte am spus că nu o să votez Carmen și Viviana. Nu am dat nicio explicație, nu am zis nimic. Am zis că o să aleg între Anda și Mădălina. Eu nu am specificat după că am votat așa de prietenie”, i-a transmis prietena sa.

ADVERTISEMENT