Life

„Prietenul meu mi-a pus pistolul la tâmplă, Bogdan a leșinat, Vica a căzut”! Mitică Dragomir, aproape de dramă, din cauza aurului!

Mitică Dragomir a povestit cum un prieten apropiat, pe care l-a promovat, l-a trădat și a fost la un pas să îl împuște în cap de față cu restul familiei.
10.04.2024 | 12:45
Prietenul meu mia pus pistolul la tampla Bogdan a lesinat Vica a cazut Mitica Dragomir aproape de drama din cauza aurului
Mitică Dragomir, trădat de prieteni, la Revoluție / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a povestit cum, imediat după Revoluție, a fost la un pas de moarte în momentul în care era arestat de noii conducători. Culmea, el era săltat chiar de omul care îi era prieten, pe care l-a promovat și alături de care, cu o seară înainte, a  împărțit o friptură.

Mitică Dragomir, trădat de prieteni, la Revoluție

Mitică Dragomir a trecut prin clipe cumplite, imediat după Revoluția din 1989. Vizat pentru funcțiile și puterea pe  care a avut-o pe vremea lui Ceaușescu, Dumitru Dragomir a fost trădat și arestat chiar de un prieten apropiat de-al său din acea perioadă.

ADVERTISEMENT

”Înainte de a pleca la Brașov l-am întrebat pe Nea Marin (Bărbulescu, n. red.) ce să fac cu banii din casa. El mi-a zis să plec cu ei în Turcia. I-am zis: `Băi, nea Mărine. Acum trei ani mi-a murit copilul, acum mi-l omoară ăștia pe ăsta acum și mă omoară și pe mine dacă mă prind cu bani în mașină. Hai să îi dăm lui Dinamo`.

Și vine Nini Mureșan cu unii de acolo și mai trimite și Nea Marin vreo 7 revoluționari. Le dau banii, numără, pun seriile… Și plec la Brașov”, povestește Dragomir în cadrul show-ului MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Doar că, odată ajuns la Brașov, acolo unde avea casa, lucrurile s-au complicat. Iar cel care l-a trădat a fost, susține Nea Mitică, chiar omul pe care l-a promovat în baza prieteniei pe care o aveau. ȘI, ca un Iuda, acesta, după ce au împărțit mâncarea, l-a săltat pe Dumitru Dragomir cu pistolul la tâmplă.

Mitică Dragomir a presimțit ce se petrece la Revoluție: ”Se întâmplă o nenorocire”

”La Brașov m-a arestat. Cine m-a arestat? Unul Mircea Bucur, fusese milițian prin Poiană. Și eu l-am pus șeful economicului pe județ. Era prieten cu mine, eu l-am promovat. Și el a avut o nenorocire. Mie îmi murise băiatul, lui îi murise o fată. Era zăpada mare, am făcut grătar afară, cu el, seara. Ne-am despărțit pe la 12.00. Cineva mi-a șoptit, aveam niște lucruri în beci, să scap de ele.

ADVERTISEMENT

Am chemat eu pe ai mei, de la club vreo doi, plus un fin de-al meu, am cărat, am golit casa. Auzisem că l-a arestat pe Nea Marin Bărbulescu, l-a omorât pe Nuță. Exact ceea ce am prevăzut, aia s-a întâmplat. Dimineața (…) când mă uit pe geam, eu stăteam pe o vilîă cu stradă închisă, pe 5 ianuarie, din 10 în 10 metri, soldați cu mitraliera.

Îi spun nevesti-mii `Gata, ori mă împușcă, ori se întâmplă o nenorocire. Fii atentă, să fiți tari`. Cine crezi că bătea la ușă? Când mă uit, Mircea Bucur! Prietenul meu cu care seara mâncasem friptură. `Ce vrei?`, îi zic. `Deschide că te împușc`. `Ce faci? Împuști pe mă-ta`. Era prietenul meu…

ADVERTISEMENT

”Mi-au furat tot”

`Nu e de glumă! Deschide, că dacă nu, te împușc de acum`. Când am auzit, am deschis. Au venit, au năvălit. Nevesti-mii i-a venit rău, a căzut, fiu-miu a leșinat când a văzut că îmi pune pistolul, ăla, prietenul meu, la tâmplă. Ăla: `Să îmi dai bijuteriile`. Nevastă-mea: `Ia tot, ia de aici`.

Nu au mai găsit nimic altceva, eu mai cărasem. Mi-a luat aurul pe care mi l-au furat în arestul IGP-ului din București. Mi-au dat la gramaj 700 de grame de aur. Numai o broșă, cu un diamant de 3,7 carate, din ce aveam costă, astăzi, peste 350.000 de euro. Aveam bijuterii de vreun milion de dolari.

Mi-au furat tot. Mi-au dat, la gramaj, niște cruciulițe, niște lănțișoare, ca să tac din gură când m-au eliberat. Niște nenorociți. Nevastă-mea a căzut într-o parte, fiu-miu în alta. Eu eram fiară, trecusem prin multe. Stresul nu te îmbolnăvește, te întărește”, a povestit Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

DEZVALUIRI DUPA 35 DE ANI | Cum A FOST ARESTAT Mitica Dragomir in timpul Revolutiei din 1989

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Vin vremuri îmbelșugate pentru aceste zodii. Își vor umple buzunarele
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”