Life

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu: „Am pus frumos bebelina la geam”

Prima imagine cu fetița Andreei Antonescu, chiar din spital. Vedeta le-a arătat fanilor un clip video cu micuța abia născută.
21.12.2022 | 15:04
Prima imagine cu fetita Andreei Antonescu Am pus frumos bebelina la geam
Andreea Antonescu, prima imagine cu fiica ei. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a publicat prima imagine cu fiica ei. Vedeta a născut în urmă cu două zile, iar acum a făcut o filmare chiar de pe patul de spital.

Andreea Antonescu, prima imagine cu fiica ei

Andreea Antonescu este de acum o mămică mândră a două fetițe. După ce a născut în urmă cu două zile, artista a avut acum un moment să publice imaginile cu fetița ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a filmat-o pe cea mică în pătuțul ei, care era foarte aproape de fereastră. Artista a spus că a pus-o pe bebelușă la geam pentru a se bucura de vederea soarelui.

De altfel, Andreea Antonescu a mărturisit că îi place foarte mult soarele și vrea să transmită aceeași iubire și fiicei sale abia născute.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai arătat că a primit și flori după naștere și s-a lăudat că fetița ei este foarte cuminte.

„Am pus frumos bebelina la geam, să vadă și ea primul ei soare. Mami e înnebunită după primul ei soare și sigur îi place și ei. Stăm cumințele aici, am primit și flori.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte cumințele după cum se vede. Suntem foarte bine, mulțumim pentru toate mesajele de la voi”, a mai spus vedeta pe Instastory.

fiica Andreea Antonescu
fiica Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, vizită surpriză de la fiica ei din America

Andreea Antonescu mai are o fiică, din căsătoria anterioară, cu Traian Spak. Sienna locuiește în Statele Unite, acolo unde a stat și membra trupei Andre o bună perioadă de timp, pe timpul mariajului lor.

ADVERTISEMENT

Sienna era plecată în America alături de bunica ei maternă, dar cele două i-au făcut o surpriză cântăreței și au mers să o viziteze după ce a născut.

Vedeta a mărturisit că a fost cu atât mai emoționată cu cât chiar nu se aștepta la o asemenea surpriză și nu avea idee că o să o revadă pe fiica ei cea mare și pe mama sa, pentru că știa că sunt plecate.

„Mă simt foarte bine, astăzi m-am și dat jos din pat. Sunt super fericită, foarte încântată. Vă las o poză ca să înțelegeți o mega surpriză, pe care nu am intuit-o o secundă în viața mea”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT