Life

Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Cum se descurcă Domnul Rimă în postura de tată

Denisa Filcea a postat prima imagine alături de fetița ei, după ce a născut în urmă cu o săptămână. Soția lui Flick a vorbit și despre cum se descurcă Domnul Rimă în rolul de tată.
01.07.2022 | 18:16
Prima imagine cu fetita Denisei Filcea si a lui Flick Cum se descurca Domnul Rima in postura de tata
Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Filcea, soția lui Flick, a postat prima imagine alături de fetița lor. Iată ce mesaj emoționant a transmis aceasta, la câteva zile după ce a devenit mamă.

Prima imagine cu fetița Denisei Filcea și a lui Flick

Denisa Filcea este în al nouălea cer de când a devenit mamă. Aceasta a postat o imagine pe rețelele de socializare în care apare alături de fetița ei, Eva Maria, care a venit pe lume acum câteva zile.

ADVERTISEMENT

Soția lui Flick spunea că Eva Maria a dat un sens vieții sale, dar și soțului său. Despre Domnul Rimă, Denisa Filcea a mărturisit că este un tată minunat și este mereu emoționată până la lacrimi atunci când vede cât de bine se descurcă cu fetița lor.

„Prin tine se explică Dumnezeu, ai dat sens vieții noastre. Astăzi Eva împlinește o săptămână de când a venit să aducă lumină și iubire în lumea asta frumoasă.

ADVERTISEMENT

N-a fost zi de atunci să nu plâng de fericire când o văd și când îl văd pe @flick_domnulrima ce tată minunat este!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare în dreptul primei imagini cu fiica sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa Filcea (@denisafilcea)

Denisa Filcea spune că este în rai de când e mamă

Mai mult decât atât, Denisa Filcea a spus că așa ar arăta raiul pentru ea, alături de fetița ei, cea care i-a adus cu adevărat fericirea în viața sa.

ADVERTISEMENT

Denisa Filcea, soția lui Flick, a mărturisit că a postat imaginea alături de fiica ei în care apare nemachiată, dar se vede cu adevărat ceea ce contează, adică fericirea ei că este mamă pentru prima dată.

„Dacă există Rai, al meu acesta este! Nu este o fotografie ‘fancy’, nu m-am machiat și nici nu am editat-o, frumusețea acestei fotografii e dincolo de imagine și sper să o vedeți”,  a mai scris Denisa Filcea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andrei Sebastian Filcea, acesta fiind numele real al lui Flick, se iubește cu Denisa Hodișan – devenită Filcea – de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în 2020, în timpul pandemiei.

ADVERTISEMENT
Tags: