Life

Prima imagine cu fiica cea mică a Laurei Cosoi. Cu cine seamănă Vera

20.11.2020 | 17:58
Prima imagine cu fiica cea mica a Laurei Cosoi Cu cine seamana Vera
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a publicat prima imagine clară cu fiica sa cea mică, Vera, micuța venind pe lume pe 15 august 2020. Actrița nu i-a arătat până în prezent chipul, ci a postat pe rețelele de socializare numai fotografii în care nu i se observă fața. 

Frumoasa blondină a prezentat-o tuturor pe cea de-a doua fetiță, copila fiind ținută bine „ascunsă” de ochii curioșilor. În ultima perioadă actrița a postat mai multe imagini cu Rita, în timp ce Vera a fost fotografiată din unghiuri din care să nu i se vadă chipul.

ADVERTISEMENT

Iată că de data aceasta, la împlinirea frumoasei vârste de 3 luni, Laura Cosoi a publicat o primă imagine cu fiica sa cea mică. Fotografia a fost încărcată pe Instagram, acolo unde vedeta a lăsat și un mesaj.

Laura Cosoi, imagine clară cu chipul fiicei sale, Vera

„Iubirea noastră, Vera”, a scris Laura Cosoi în dreptul imaginii cu mezina. #Iubirea noastră, Vera  #Faceți Cunoștință Cu Vera Noastră #Fix Trei Luni (…) #Am Strâns Viața Asta În Brațe #Dragoste #Te Iubim #Ginger Hair #Blue Eyes”, mai apare în descriere.

ADVERTISEMENT

Postarea a strâns peste 32.600 de aprecieri și numeroase mesaje. De altfel, foarte multă lume a început să se întrebe, așa cum era de așteptat, cu cine seamănă micuța.

Bebelușul are părul șaten și ochii de culoare albastru, Dana Rogoz remarcând imediat că micuța seamănă izbitor cu mult cu sora mai mare, Rita, în vârstă de 2 ani.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Ce-i drept, Rita și Vera seamănă ca două picături de apă, Laura Cosoi fiind perfect de acord cu fosta sa colegă din serialul „La bloc”.

„Seamănă tare cu Rita, așa mi se pare!”, i-a transmis Dana Rogoz colegei sale de breaslă. Abramburica nu a fost singura vedetă care a apreciat postarea blondinei, Andreea Raicu sau Adela Popescu răsplătind-o cu inimioare și aprecieri.

ADVERTISEMENT

„În sfârșit o vedem pe Vera”, „Surioarele seamănă foarte mult mici”, „Îți seamănă! Este minunată!” sau „Aveți două fetițe superbe”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de la internauți.

ADVERTISEMENT