Sport

Prima măsură după eșecul cu Sepsi din Cupa României. Decizie dură luată de Mihai Rotaru înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. Exclusiv

Universitatea Craiova a avut o săptămână de coșmar. Oltenii au alergat două doi iepuri și n-au prins niciunul. Astfel, patronul Rotaru i-a pedepsit pe fotbaliști pentru eliminarea din Cupa României și ratarea locului 2.
14.05.2022 | 10:54
Prima masura dupa esecul cu Sepsi din Cupa Romaniei Decizie dura luata de Mihai Rotaru inainte de CFR Cluj  Universitatea Craiova Exclusiv
Prima măsură după eșecul cu Sepsi din Cupa României. Deciză dură luată de Mihai Rotaru înainte de CFR Cluj - Universitatea Craiova. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a făcut speranțe mari pentru acest sezon, atât în Casa Pariurilor Liga 1, cât și în Cupa României. În urmă cu o săptămână, oltenii aveau șanse să termine pe locul 2 și să joace finala. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a pierdut însă cu FCSB și cu Sepsi și a fost pedepsită de Mihai Rotaru.

Fotbaliștii Universității Craiova, pedepsiți de Mihai Rotaru. Măsura luată înainte de meciul cu CFR Cluj

În penultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1, „Știința” are meci cu CFR Cluj, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că patronul este foarte supărat din cauza ratării obiectivelor. Din acest motiv, după mulți ani, alb-albaștrii vor merge în Gruia cu autocarul și nu cu avionul, așa cum obișnuiau și cum era programat, în mod normal, și pentru acest derby.

ADVERTISEMENT

Înaintea deplasării la Cluj, Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 45 de puncte, și așteaptă disputarea barajului pentru calificarea în UEFA Conference League. Meciul cu CFR e programat duminică, 15 mai, de la ora 21:30.

Pentru ardeleni, meciul este unul capital. În cazul în care, în această etapă, obțin un rezultat mai bun decât cel pe care FCSB îl înregistrează în partida cu FC Voluntari, fotbaliștii lui Petrescu sunt campioni.

ADVERTISEMENT

Dacă pierde cu U Craiova, iar FCSB îi învinge pe ilfoveni, situația se va complica pentru CFR Cluj în ultima etapă a play-off-ului. Într-un astfel de scenariu, roș-albaștrii vor avea și varianta egalului pentru a deveni campioni, în timp ce ardelenii vor fi obligați să câștige.

Alb-albaștrii, fără Bancu în Gruia

La meciul din Gruia, Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe serviciile lui Nicușor Bancu. Căpitanul „Științei” a fost eliminat în returul din semifinalele Cupei României, cu Sepsi (0-1), după un gest grosolan îndreptat împotriva lui Ștefan Așkovski.

ADVERTISEMENT

Gestul lui Bancu l-a înfuriat și pe Mihai Rotaru, care a promis că fotbalistul va plăti scump: „Este incalificabil, iar Bancu va plăti”, a declarat patronul oltenilor, la Digi Sport. După aceste obiective ratate, Laurențiu Reghecampf ar putea pleca din Bănie, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„De mâine, de poimâine trebuie să facem calculele. N-a existat niciun obiectiv în contract (n.r. – cu Laurențiu Reghecampf), dar obiectivele sunt cele impuse în cadrul grupului. Nu neapărat reziliem contractul dacă nu ne calificăm în finala Cupei sau în cupele europene. Poate e vina noastră, a celor din partea administrativă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să stăm, în liniște, să vedem unde am greșit. Facem o analiză, sperăm să ne calificăm în preliminariile Conference League. O să avem un meci foarte greu, cu Sepsi, cu Botoșani sau cu Rapidul. Acum, jucătorii și antrenorii nu mai au vacanță chiar deloc.

Cu siguranță, avem un lot cu care putem câștiga campionatul. Dar asta nu înseamnă că nu ne dorim în permanență să fim mai buni, să avem mai multe soluții. Sunt anumite poziții unde nu avem două soluții apropiate ca valoare”, a mai spus Mihai Rotaru.

  • 31 de ani au trecut decât Universitatea Craiova a câștigat un titlu de campioană

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 8,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: