Life

Prima reacție a actriței Cristina Cioran după ce fostul ei iubit, Alexandru Dobrescu, s-a afișat cu o altă femeie: ”Lăsați oamenii”

Cristina Cioran a oferit o primă reacție după ce fostul ei iubit, Alex Dobrescu, s-a afișat în compania unei alte femei.
21.11.2022 | 09:11
Prima reactie a actritei Cristina Cioran dupa ce fostul ei iubit Alexandru Dobrescu sa afisat cu o alta femeie Lasati oamenii
Cristina Cioran reacționează după ce Alex Dobrescu s-a fotografiat cu o altă femeie. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație cât se poate de tumultoasă în acest an.

Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu s-a afișat în compania altei femei

După ce în urmă cu mai bine de o lună, Cristina Cioran anunța că a fost cerută în căsătorie de tatăl fiicei sale, după ani buni de relație, iată că acum, situația este cu totul alta.

La puțin timp după cererea în căsătorie a venit și separarea. Actrița și Alex Dobrescu anunțau în urmă cu câteva săptămâni  că nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Alex Dobrescu a spus că cei doi s-ar fi împăcat și că ar fi pus la punct toate detaliile pentru nuntă, însă zilele trecute, fostul iubit al Cristinei Cioran s-a afișat cu o altă femeie.

Acesta a publicat o imagine destul de intimă, cei doi sărutându-se pasional.

Se pare însă că actrița Cristina Cioran nu este atât de afectată de cele întâmplate. Într-o postare pe contul personal de Instagram, aceasta susține că oricine are dreptul la fericire și le-a recomandat tuturor să lase oamenii în pace.

ADVERTISEMENT

”Fiecare om are dreptul la fericire… Lăsați oamenii să fie fericiți”, a scris actrița pe InstaStory-ul personal.

Amintim că la începutul anului, Cristina Cioran a vorbit despre relația cu Alex Dobrescu, dar și despre motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit până acum, deși au împreună un copil.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Alex Dobrescu și Cristina Cioran nu au fost căsătoriți

Actrița dezvăluia atunci că a fost cerută în căsătorie de nenumărate ori, prima oară fiind la doar câteva săptămâni de când cei doi s-au cunoscut.

Pe de altă parte, pentru ea, actul de căsătorie nu înseamnă mare lucru și nu considera că acesta era necesar pentru ca o relație să funcționeze.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, Cristina Cioran susținea că ea și iubitul ei își făceau planuri în fiecare zi, iar momentul în care a fost din nou cerută în căsătorie nu a fost o mare surpriză.

”Prima oară am luat-o în glumă, ne cunoșteam de câteva săptămâni. Pentru mine actul în sine nu înseamnă mare lucru, așadar nu este o condiție în relația noastră, avem ceva atât de prețios împreună, încât vom fi legați toată viața.

Mă cere de nevastă în fiecare zi, ne facem planuri în fiecare zi”, dezvăluia vedeta, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT