Life

Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a fotografiat alături de o altă femeie. Alex Dobrescu are o nouă relație?

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, s-a fotografiat alături de o altă femeie, la câteva săptămâni de când el și actrița s-au despărțit.
20.11.2022 | 15:57
Fostul iubit al Cristinei Cioran sa fotografiat alaturi de o alta femeie Alex Dobrescu are o noua relatie
Fostul Cristinei Cioran are o nouă iubită? Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a fotografiat în timp ce se săruta cu o altă femeie, la doar câteva săptămâni de la despărțirea de fosta prezentatoare. Se pare că Alex Dobrescu are o nouă relație.

Fostul iubit al Cristinei Cioran a postat o imagine alături de o altă femeie

Recent, Cristina Cioran a dezvăluit că fostul ei partener nu acceptă despărțirea, dar se pare că bărbatul a reușit să treacă peste ruptură.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Cristinei Cioran s-a afișat pe rețelele de socializare alături de o altă femeie. Cei doi s-au fotografiat în timp ce se sărutau, semn că Alex Dobrescu și cea care i-a dăruit un copil nu au ajuns la sentimente mai bune.

Alex Dobrescu a postat pe Instastory o imagine dintr-un lift, alături de o femeie căreia nu i-a dezvăluit identitatea.

ADVERTISEMENT
Alex Dobrescu și o altă femeie
Alex Dobrescu s-a sărutat cu o altă femeie, după despărțirea de Cristina Cioran. Sursa foto: Instagram

Cristinn Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit la începutul lui noiembrie

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au decis să meargă pe drumuri separate la începutul lunii noiembrie. Separarea s-a produs la doar câteva săptămâni de când Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie.

“Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii.”, a declarat Cristina Cioran pentru FANATIK, explicând motivul despărțirii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, blondina a vorbit despre acest subiect și la Antena Stars. Cristina Cioran a spus că nu a fost o despărțire “spectaculoasă”.

La câteva zile după anunțul despărțirii, Alex Dobrescu a spus că lucrurile merg bine între el și mama fetiței sale și că se vor căsători în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume.

După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.”, a declarat acesta pentru spynews.ro.

Ulterior, Alex Dobrescu a făcut publică o conversație cu Cristina Cioran, unde aceasta l-a jignit, folosind un limbaj care i-a șocat pe internauți.

ADVERTISEMENT