Sport

Prima reacție a antrenorului lui Sheriff Tiraspol după ce moldovenii se vor duela cu Farul: „Vom lupta pentru șansa noastră!”

Roberto Bordin, antrenorul lui Sheriff Tiraspol a oferit o primă reacție după ce moldovenii se vor duela cu Farul Constanța.
20.06.2023 | 22:07
Prima reactie a antrenorului lui Sheriff Tiraspol dupa ce moldovenii se vor duela cu Farul Vom lupta pentru sansa noastra
Prima reacție a antrenorului lui Sheriff Tiraspol după ce moldovenii se vor duela cu Farul. Sursă foto: publika.md
ADVERTISEMENT

Farul și Sheriff Tiraspol se vor duela în primul tur preliminar al Champions League. Roberto Bordin, antrenorul moldovenilor, a fost dorit în această vară pe banca tehnică a CFR-ului, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

Prima reacție a antrenorului lui Sheriff Tiraspol după ce moldovenii se vor duela cu Farul

Robero Bordin, antrenorul lui Sheriff Tiraspol, a oferit o primă reacție după ce campioana Republicii Moldova va urma să joace un duel cu Farul în primul tur preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT

„Va fi un duel dificil, campionatul României este unul puternic. Noi vom face tot ce e necesar pentru a fi pregătiți la ora jocului. Vom lupta pentru șansa noastră.

Farul este unul dintre cei mai tari adversari pe care îi puteam întâlni, dar șansele sunt 50%”, a mai spus tehnicianul italian, care a fost pe lista posibililor antrenor ai CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Conducerea Farului, încrezătoare înaintea dublei manșe cu Sheriff Tiraspol

Gică Popescu, președintele Farului este încrezător înaintea dublei manșe cu Sheriff Tiraspol, spunând că moldovenii nu mai au echipa din urmă cu două sezoane, care reușea să se impună în fața lui Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, scor 2-1:

„Sunt încrezător, Sheriff nu mai e echipa de acum doi ani care bătea Real Madrid. Din acea echipă a mai rămas, dacă nu mă înșel, doar un jucător, deci s-au schimbat multe și la ei.

ADVERTISEMENT

Nu va fi ușor, e o echipă cu experiență, dar dacă nu îți propui astfel de obiective, nu le poți atinge. Gică a spus că ne dorim să intrăm în grupele unei comepetiții europene”.

„Noi suntem încrezători că avem această capacitate de a merge în turul doi. Dacă Louis Munteanu nu va fi de acord, se va întoarce la Fiorentina, dar discuții sunt”, a mai spus Gică Popescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E o echipă mai experimentată decât noi, pentru că noi n-am mai fost în Europa. Părerea mea e că acest tur e cel mai important. Acasă sperăm să facem un meci bun şi vom juca la victorie. În campionatul intern domină de mult timp, dar lucrul ăsta nu trebuie să ne sperie. Trebuie să muncim pentru victorie şi sperăm s-o obţinem”, a spus și Ionuț Larie, căpitanul Farului.

ADVERTISEMENT
Tags: