Life

Prima reacție a iubitei lui Culiță Sterp după ce Faimosul a părăsit Survivor România 2021

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, a reacționat imediat după ce Faimosul a părăsit Survivor România 2021.
29.05.2021 | 14:51
Prima reactie a iubitei lui Culita Sterp dupa ce Faimosul a parasit Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, numără probabil orele până în momentul în care va reuși să îl strângă în brațe pe Faimos, descalificat de la Survivor România 2021.

Ce a spus Daniela despre plecarea lui Culiță Sterp de la Survivor

Tensionată după ce au fost difuzate primele imagini care sugerau că cineva este descalificat de la Survivor România, intuind că este vorba despre iubitul ei, Daniela, femeia care îi va dărui un copil lui Culiță Sterp, a vorbit pe conturile de socializare despre acest moment.

ADVERTISEMENT

”Mi-am făcut toate planurile și în cazul în care el nu va fi aici! Dar, ca să fiu sinceră, îmi doresc să fie aici, în special de când l-am văzut că nu mai poate și că își dorește atât de mult să fie aici. Încă de săptămâna trecută când l-am văzut în Consiliu cât de dezamăgit era pentru că nu a ieșit mi-am dat seama că pentru el cel mai bine ar fi să fie alături de mine și m-aș bucura enorm pentru noi să se întâmple lucrurile așa”, a spus Daniela, vizibil emoționată.

Iar dacă despre asta a vorbit minute în șir, prima ei reacție de după ce s-a confirmat că Faimosul Culiță Sterp este cel care părăsește Survivor România 2021, a fost una fără cuvinte, fericirea făcând-o probabil să își piardă glasul.

ADVERTISEMENT
Reactie iubita CUlita Sterp
Reactia Danielei, iubita lui Culita Sterp, este mai mult decat explicita la vestea ca Faimosul plecata de la SurvivorSursa foto: Instagram

Mai exact, pe conturile ei de socializare, Daniela a postat o imagine, preluată, în care apărea Culiță Sterp în mai multe ipostaze de la Survivor și mesajul era clar: ”Abia aștept să te văd lângă familia ta minunată”.

Culiță Sterp a părăsit Survivor România 2021 pentru Daniela, iubita lui

Culiță Sterp, așa cum FANATIK a anunțat, în exclusivitate, acum mai bine de două săptămâni, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi alături de Daniela, iubita lui însărcinată, în momentul nașterii și a părăsit Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Momentul, unul așteptat cu nerăbdare de Daniela, l-a prezentat pe Culiță Sterp, ferm, înaintea jocului de imunitate al Faimoșilor de la Survivor România 2021, cum îi anunță pe toți cei din jur că el refuză să mai intre pe traseu și că cere să fie lăsat să plece acasă.

Și, văzând cât este de ferm în dorința de a-i fi alături Danielei în momentul în care aceasta va naște, Culiță Sterp i-a înduplecat pe producătorii emisiunii, iar Faimosul a fost descalificat de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Când naște iubita lui Culiță Sterp, Daniela

Plecarea lui Culiță Sterp de la Survivor România este, de fapt, una cât se poate de precipitată, cu atât mai mult cu cât, acum artistul este într-o adevărată luptă cu timpul pentru a ajunge lângă Daniela.

Daniela iubita lui Culita
Daniela, iubita lui Culita Sterp, asteapta sa nasca dintr-un moment in altul Sursa foto: Instagram

”Legat de momentul în care o să nasc, nu știu care e pentru că, deși ți se dă un termen, cine a mai trecut prin asta știe că poți să naști mai devreme sau mai târziu. Însă, cu siguranță, nașterea va fi în luna iunie”, a spus Daniela, iubita lui Culiță Sterp, pe conturile de socializare.

Doar că, de fapt, luna iunie este la doar câteva zile distanță, iar Culiță Sterp, pentru a se întoarce în România, are nevoie de câteva zile, el având de respectat niște măsuri obligatorii când vine vorba de drumul din Republica Dominicană până la noi în țară.

Iar acest lucru, pare-se, a fost simțit și de Culiță Sterp care a decis să nu mai aștepte un Consiliu de Eliminare de la Survivor România 2021, ci a preferat să fie descalificat pentru a ajunge cât mai repede în România.

ADVERTISEMENT