Sport

Adrian Mititelu, ceartă în direct la tv după ce FC U Craiova a pierdut la „masa verde” meciul cu Sepsi: ”Nu mai vorbiți din auzite”. Update

Adrian Mititelu a oferit o primă reacție după ce echipa sa a pierdut la masa verde meciul cu Sepsi OSK, suspendat din cauza scandărilor xenofobe din tribune.
15.02.2023 | 17:01
Adrian Mititelu cearta in direct la tv dupa ce FC U Craiova a pierdut la masa verde meciul cu Sepsi Nu mai vorbiti din auzite Update
Adrian Mititelu a reacționat după decizia Comisiei de Disciplină a FRF în cazul meciului Sepsi - FCU Craiova.
ADVERTISEMENT
15-02-2023
15:23

Mititelu, reacție nervoasă în direct

Adrian Mititelu consideră nedreaptă decizia Comisiei de Disciplină, care a dat meci pierdut la ”masa verde” pentru FC U Craiova în partida cu Sepsi, și s-a certat în direct cu moderatorul Vali Moraru.

”E bine pentru că cei care și-au dorit asta, li s-a îndeplinit visul, Sepsi să meargă în play-off. Respectarea legii înseamnă să piardă Craiova cu 3-0? A provocat Sepsi, vă pronunțați în necunoștință de cauză. Aveau obligația de a-și lua măsurile de precauție și să evacueze acei suporteri. Nu înțelegeți că asta e legea?

Citiți, vă rog, legea, nu mai vorbiți din auzite! Nu a fost un meci cu grad de risc ca să decidă prefectul. Decizia asta nu are nicio acoperire în lege și regulament, noi nu am săvârșit nici 1% din abatere.

Noi, ca echipă vizitatoare, ne-am comportat exemplar și nu ne poate imputa nimeni nimic. Nu e o lege care s-a judecat pe baza realității. Conform legii 4, noi nu aveam nicio competență, nicio prerogativă.

Noi nu aveam nicio atribuție! Dacă eram la Craiova, îi evacuam în 10 minute. Doar că cei de la Sepsi n-au vrut s-o facă, pentru a se ajunge aici”, a declarat Mititelu, la emisiunea Digi Sport Special.

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a dat verdictul în cazul scandalului de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova. 3-0 la „masa verde” pentru Sepsi și șase etape fără spectatori pe teren neutru sau în deplasare pentru olteni. Plus amenzi de ambele părți.

Adrian Mititelu reacționează după sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină a FRF: ”O decizie nechibzuită”

Adrian Mititelu, patronul echipei din Craiova, a avut o primă reacție după verdictul dur dictat împotriva echipei sale. Pe rețelele sociale. ”Asta a fost soarta CRAIOVEI în toată istoria ei! Am trecut prin momente infinit mai grele, mergem înainte!”, a scris Mititelu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Apoi a continuat, considerând că echipa sa a fost executată pentru a se da un exemplu. ”O decizie nechibzuită. A fost o execuție! Sunt două aspecte. A fost o execuție pentru ca Burleanu să determine galeriile să înceteze cu scandările xenofobe.

Sau a fost o operațiune pentru ca Sepsi să ajungă în play-off cu orice preț. Cred însă că această decizie va atrage o și mai mare ură împotriva secuimii, dacă Sepsi va ajunge în play-off”, a comentat Mititelu pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui FC U Craiova anunță că va merge până la TAS

Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova 1948, a anunțat ce decizie a luat clubul după verdictul Comisiei de Disciplină a FRF. Oficialul echipei oltene a declarat că clubul va face recurs. Iar dacă nu vor avea câștig de cauză vor merge la TAS.

”Este ciudat, nu știu ce se va întâmpla cu competiția până la un verdict de la TAS. Cine a luat această decizie trebuia să se gândească de două ori. Să te duci undeva pe la sfârșitul play-off-ului, ca termen, și să ne dea nouă dreptate TAS.

ADVERTISEMENT

Să piardă meciul Sepsi, pentru deficiențe de organizare. Ce se va întâmpla atunci în campionat? Nu vom lăsa lucrurile așa. Vom face apel și dacă și acea decizie ne va fi defavorabilă, mergem la TAS.

S-a mai câștigat campionatul în România la TAS. Suntem de râsul Europei, cu spețele cu care mergem la TAS. Am discutat cu cineva de acolo recent”, a spus Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT