Life

Prima reacție a lui AMI după ce a câștigat Te cunosc de undeva. „Yes, i did it again”

20.12.2020 | 10:21
Prima reactie a lui AMI dupa ce a castigat Te cunosc de undeva Yes i did it again
ADVERTISEMENT

FANATIK îți oferă prima reacție a lui AMI după ce a câștigat Te cunosc de undeva. Astfel, îndrăgita interpretă a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care a ținut să mulțumească tuturor celor care au susținut-o. 

„YES, I DID IT AGAIN!??Sunt fericita si recunoscatoare! Multumesc @tecunoscdeundeva.oficial pentru o poveste de viata si de scena!”, a scris Ami pe Instagram

ADVERTISEMENT

Ami este marea câştigătoare a noului sezon “Te cunosc de undeva”. Artista, care a avut un parcurs excelent în concurs, reușind să se impună în cele mai multe gale, a primit acum și cel mai mare punctaj în finala sezonului 15.

Prima reacție a lui AMI după ce a câștigat finala Te cunosc de undeva

În acest sezon al transformărilor, Monica Anghel, Marcel Pavel, Romicã Ţociu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Cãtãlina Grama (Jojo), Adda, AMI, Tavi Clonda și Toto Dumitrescu s-au duelat la Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A M I ?O F F I C I A L (@ami_official_insta)

Aceștia au intrat în pielea unor cântăreți cunoscuți în toată lumea. Și în juriu au fost nume grele. Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temișan și Cristi Iacob au oferit note.

Prezentatori au fost tot Cosmin Seleși și Alina Pușcaș, ei fiind printre cele mai vechi personaje din echipa Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Ami a încununat seria de transformări cu Britney Spears. A creat un moment excepțional, așa cum a obișnuit până acum. Aceasta a cântat, a dansat și a avut o atitudine apreciată de toată lumea

“M-am descătușat de toate emoțiile, am dat toată energia din mine și a fost emoționant” a declarat AMI, mulțumită de interpretare.

ADVERTISEMENT

De-a lungul întregului sezon, AMI s-a bucurat de mai multe transformări, printre care Jennifer Lopez, Dua Lipa (câștigătoare), Mădălina Manole, Ștefan Bănică, Misha Miller, Lara Fabian (câștigătoare), Tones and I (câștigătoare), Nicole Scherzinger (câștigătoare) și Cleopatra Stratan.

 

 

 

ADVERTISEMENT