Life

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf în urma scandalului cu Anamaria Prodan. Ce căuta antrenorul la vila familiei sale din Snagov

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după scandalul cu Anamaria Prodan. Ce făcea, de fapt, la vila familiei sale din Snagov, unde s-a petrecut totul.
24.09.2022 | 16:20
Prima reactie a lui Laurentiu Reghecampf in urma scandalului cu Anamaria Prodan Ce cauta antrenorul la vila familiei sale din Snagov
Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf în urma scandalului cu Anamaria Prodan
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a avut prima reacție în scandalul dintre el și fosta soție, Anamaria Prodan. Iată ce a spus antrenorul despre impresară și de ce se afla la vila familiei din Snagov.

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf după scandalul din plină stradă cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf nu a dat prea multe detalii despre ce s-a întâmplat în noaptea de vineri între el și fosta soție, Anamaria Prodan, dar cert este că imaginile arată că a avut loc o bătaie, care s-a încheiat la Poliție, cu ambii făcând plângeri unul împotriva celuilalt.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a spus că va lupta mereu pentru fiul lui, chiar dacă nu îl va obliga să stea cu el conform programului de vizite pe care îl are.

Mai mult, el a spus că vrea să își protejeze fiul și tocmai de aceea nu vrea să vorbească în mod public despre ceea ce s-a întâmplat între el și Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

ADVERTISEMENT

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu”, a fost declarația dată de Laurențiu Reghecampf pentru Gândul.

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a afirmat că nu o va jigni pe mama copilului său, dar a recunoscut că Bebe este afectat de tot ceea ce se întâmplă între el și Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

„Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a mai spus el.

De ce era Laurențiu Reghecampf la vila din Snagov

Până când cazul divorțului dintre ei se va soluționa, bunurile lor rămân unele comune, iar Laurențiu Reghecampf are dreptul să își viziteze fiul pe care îl are cu impresara, pe Bebeto, la casa în care au locuit amândoi.

Tocmai acesta ar fi motivul pentru care antrenorul se afla în seara scandalului cu Anamaria Prodan la vila din Snagov, unde aceasta locuiește cu băiatul lor.

Conform unor surse judiciare, Laurențiu Reghecampf  ar fi primit dreptul de a-și vizita fiul de două ori pe lună, lucru stabilit de o instanță prin ordonanță președințială irevocabilă.

Și acum, antrenorul ar mers la vila familiei din Snagov pentru a-l lua pe Bebeto la el.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a venit beat criță în fața familiei și el a vrut să o atace primul și l-a acuzat că voia să îl ia cu forța pe copil de acasă.

”Ieri a venit acasă, era băut. A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie. A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia.

Bebe i-a zis că nu pleacă nicăieri cu el. M-a sunat Bebe și l-a pus pe speaker. I-am zis să plece din casă că o să chem poliția că îmi amenință copilul. A plecat”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT