Life

Prima reacție a lui Marian Drăgulescu după ce fosta lui soție a divorțat din nou: ”Ei știu mai bine”

Marian Drăgulescu a oferit o primă reacție după ce fosta sa soție, Larisa Drăgulescu, a divorțat de cel de-al doilea soț, Marian Bogdan.
16.11.2022 | 12:21
Prima reactie a lui Marian Dragulescu dupa ce fosta lui sotie a divortat din nou Ei stiu mai bine
Marian Drăgulescu, prima reacție după ce fosta sa soție, Larisa Drăgulescu, a divorțat din nou. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu și Larisa au fost căsătoriți în urmă cu ani buni, însă în final au decis să o ia pe drumuri separate.

Marian Drăgulescu, despre divorțul fostei sale soții, Larisa Drăgulescu

Ulterior, aceasta și-a găsit liniștea, sau cel puțin așa părea, în brațele lui Marian Bogdan. Zilele trecute în schimb, a fost anunțat și divorțul dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că Marian Drăgulescu, fostul soț al Larisei Drăgulescu nu a fost prea șocat de această informație. A preferat să păstreze tăcerea, recunoaște că l-a cunoscut pe Marian Bogdan, dar preferă să se abțină de la comentarii, precizând că doar cei doi știu ce nu a mers între ei.

”Ce aș mai putea spune… L-am cunoscut și pe el, dată fiind conjunctura. Ei știu mai bine ce s-a întâmplat”, a dezvăluit Marian Drăgulescu, pentru impact.ro, întrebat fiind despre cel de-al doilea divorț al fostei sale soții.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivele divorțului, Larisa Drăgulescu a dezvăluit că distanța și-ar fi spus cuvântul în cazul celor doi. Mai exact, fostul ei soț nu ar fi fost dispus să revină în România.

De asemenea, ea mai povestea și că se bucură de această experiență și nu are niciun regret.

În ceea ce privește averea celor doi foști soți, Larisa Drăgulescu le-a spus celor de impact.ro că lucrurile nu vor fi împărțite.

ADVERTISEMENT

Larisa Drăgulescu și fostul ei soț nu împart nimic

Cu alte cuvinte, bunurile sale sunt fie pe numele ei, fie pe numele mamei sale, iar jumătate din ele îi vor reveni fetei sale.

De asemenea, cealaltă jumătate din bunuri ar urma să îi revină fiului său în momentul în care va deveni major.

ADVERTISEMENT

”Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele.

Jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei mele, iar cealaltă jumătate îi va reveni băiatului când va deveni și el major”, a dezvăluit aceasta, pentru impact.ro.

După calculele făcute de Larisa Drăgulescu, totul s-ar duce undeva la mai bine de 100.000 de euro, după cum spune ea.

Menționăm că oricum, fosta soție a lui Marian Drăgulescu are în conturi sume destul de mari, acesta fiind cel mai probabil și motivul pentru care a avut grijă să își păstreze bunurile pe numele ei și după căsătorie.

ADVERTISEMENT