Life

Prima reacție a tatălui lui Jador după ce a aflat că manelistul se însoară cu Oana Ciocan. Când va avea loc evenimentul

Prima declarație făcută publică de tatăl lui Jador după ce a fost informat că artistul face nuntă cu Oana Ciocan. Când este programată cununia.
18.03.2024 | 19:15
Prima reactie a tatalui lui Jador dupa ce a aflat ca manelistul se insoara cu Oana Ciocan Cand va avea loc evenimentul
Prima declarație făcută publică de tatăl lui Jador după ce a fost informat că artistul face nuntă cu Oana Ciocan. Când este programată cununia. Sursa foto: captură video Youtube / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima reacție a tatălui lui Jador după ce a aflat că manelistul se însoară cu Oana Ciocan. Când va avea loc evenimentul. Foștii concurenți de la Survivor All Stars 2024 au planuri uriașe de când locuiesc sub același acoperiș.

Prima declarație făcută publică de tatăl lui Jador după ce a fost informat că artistul face nuntă cu Oana Ciocan. Când este programată cununia

Prima declarație făcută publică de tatăl lui Jador după ce a fost informat că artistul face nuntă cu Oana Ciocan. Când este programată cununia celor doi parteneri de viață, care sunt nedespărțiți de o perioadă bună.

ADVERTISEMENT

Romeo Dumitrache se declară încântat de alegerea făcută de fiul său, dar mai ales de faptul că are de gând să ajungă la altar. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresei tinerei, care este harnică și o gospodină desăvârșită.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim?

ADVERTISEMENT

Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el… să știe să gătească. Știu că vor face nunta, cel mai probabil vara aceasta.

Nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a declarat tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, pentru click.ro. Fostul concurent de la Survivor All Stars 2024 este mai fericit ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Cum arată inelul de logodnă primit de Oana Ciocan de la Jador

Oana Ciocan radiază de fericire de când se iubește cu Jador, care a cerut-o în căsătorie în timpul filmărilor de la Survivor All Stars 2024. Fosta concurentă a primit un inel de logodnă foarte frumos și special.

Bijuteria este unică, cu un design inedit și cu multe pietre prețioase. Fosta participantă de la Pro TV, în vârstă de 26 de ani, le-a arătat tuturor accesoriul de care, cu siguranță, nu se mai desparte deloc perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tânăra spune că se vede alături de artistul de muzică petrecere pentru tot restul vieții sale. Oana Ciocan și Jador locuiesc deja împreună, semn că relația sentimentală evoluează în direcția cea mai bună.

ADVERTISEMENT