Sport

Prima reacție din tabăra lui CFR Cluj după calificarea rușinoasă. ”N-a fost un meci reușit. Am crezut că va fi mai ușor, dar ne-au surprins”.

Oficialii campioanei CFR Cluj recunosc că echipa nu a făcut un meci reușit în Andorra, dar văd partea plină a paharului, calificarea, și se plâng de ritmul infernal în care se joacă în această perioadă.
27.07.2022 | 21:51
Prima reactie din tabara lui CFR Cluj dupa calificarea rusinoasa Na fost un meci reusit Am crezut ca va fi mai usor dar neau surprins
CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League însă după un rezultat rușinos, 1-1 în Andorra, iar oficialii clujeni sunt nemulțumiți de prestația echipei. Foto: facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a făcut de râs cu Inter Escaldes, în manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League. Campioana n-a reușit decât o remiză, 1-1, în Andorra, egalând din penalty. Merge totuși în turul 3 preliminar grație victoriei de la Cluj cu 3-0, dar oficialii clubului din Cluj recunosc că nu a fost un joc reușit.

”Am crezut că va fi un meci mai ușor, dar ne-au surprins”, spune Marius Bilașco

Inter Escaldes a deschis scorul în minutul 20, după o gafă imensă a lui Bălgrădean. CFR Cluj a reușit egalarea prin Deac, în partea secundă. Atunci când acesta a fost faultat în careu și tot el a transformat lovitura de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Avea să se termine 1-1, chiar dacă clujenii au avut posesia și mai multe șuturi. Nu și pe poartă (a fost 5-4 pentru gazde), un semn că lucrurile nu au stat bine pentru campioană. Chiar dacă s-a calificat.

Lucru pe care, de altfel, l-a recunoscut și Marius Bilașco, pentru Orange Sport. ”Nu a fost un meci reușit, dar important e că ne-am calificat.

ADVERTISEMENT

Au fost momente mai puțin bune în timpul jocului în care am fost surprinși. Am crezut că va fi un meci mai ușor, dar ei au reușit să se mobilizeze și au fost foarte periculoși la faze fixe. Ne-au surprins și cu unele mingi lungi.

Puteam marca și noi pe final și să câștigăm, poate că era un rezultat echitabil, dar cred că cel mai important e că ne-am calificat. Cu toții ne-am fi așteptat la altceva.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr a fost o deplasare foarte lungă, dar ar fi ușor să găsim acum scuze pentru acest meci mai puțin reușit”, a declarat oficialul clujenilor.

”Important e să trecem de următorul tur”

Bilașco spune că pentru CFR Cluj important este acum să se concentreze pe meciurile viitoare. ”Cred că e important să ne adunăm după această deplasare, avem meci destul de greu în campionat.

ADVERTISEMENT

Jucăm într-un ritm infernal. Și avem timp prea puţin. Ne aşteaptă un drum foarte lung către Barcelona şi de acolo încă trei ore de zbor.

Ne dorim cu toţii să trecem mai departe. Am ajuns în poziţia în care trebuie să ne luptăm pentru Conference League şi e important să trecem următorul tur.

Dacă ar fi să vorbesc despre starea noastră de spirit şi cum suntem acum, va fi destul de greu. Sper să o depăşim. Am avut o cădere după ratarea calificării mai departe în preliminariile UCL.

E greu să te uiţi, mai ales că am avut meciul în mână, am avut şansa să închidem meciul”, a comentat oficialul clujenilor.

ADVERTISEMENT