Life

Primele apropieri și primele conflicte de la Mireasa 5. Giovana și-a pus toată casa în cap!

Apar primele tatonări între băieții și fetele de la Mireasa 5, dar și primele conflicte. Giovanna pare să fie oaia neagră a casei, aceasta intrând având discuții cu mai toată lumea.
28.01.2022 | 11:40
Primele apropieri si primele conflicte de la Mireasa 5 Giovana sia pus toata casa in cap
Giovana de la Mireasa, implicată în cele mai multe conflicte din casă. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Sezonul Mireasa 5 a început în forță. După primele blind-date-uri între băieți și fete, unii dintre aceștia par dispuși să cunoască anumite fete.

De asemenea, în casa mamelor și a viitoarelor nurori, tensiunea crește de la o zi la alta. Giovana și Nora sunt la cuțite, iar fetele și soacrele sunt de partea Norei, considerând excesivă atitudinea pe care Giovana o are față de concurenta tatuată.

ADVERTISEMENT

Săgețile între cele două fete a surprins-o până și pe prezentatoarea Simona Gherghe, care a vrut să știe de unde a pornit totul. Nu este clar ce a izbucnit râca dintre Giovana și Nora, dar cert este că niciuna dintre celelalte concurente nu îi țin partea Giovanei.

Giovana de la Mireasa, în mijlocul conflictelor

Nu doar cu Nora a avut ceva de împărțit, ci și cu doamna Dana, mama lui Leo. Machedoanca a tras o concluzie în ceea ce o privește pe blondină: „Se crede prințesa casei!”.

ADVERTISEMENT

Giovanna are parte și de un sprijin important, chiar în persoana doamnei Eleonora, desemnată de telespectatori mama săptămânii.

„De astăzi, pur și simplu o ignor”, a spus Alexandra în urma replicilor tăioase ale Giovannei la adresa doamnei Dana.

ADVERTISEMENT

„Am iubit-o și am ținut-o la sânul meu, că are o poveste de viață mai grea… Și tocmai în mine a dat. Mi-era drag. I-am zis: buni, lasă, că e mică. O să se dezvolte, o să se maturizeze. Aștept să se maturizeze, să mă caute să-mi spună sărutmâna!”, a spus doamna Dana.

Dincolo de conflictele în mijlocul cărora s-a aflat Giovana până acum, în casa Mireasa începe să plutească iubirea.

ADVERTISEMENT

Sese, atras de Nora

Aron, nepotul doamnei Elena, supranumită bunica emisiunii, pare să fie atras de blondină. Acesta a spus că se simte îndrăgostit, însă Giovanna nu a fost foarte flatată dorind să îl cunoască mai bine.

Atracție a existat și între Sabrina și Perneș, care au fost destul de interesați unul de celălalt la blind-date-ul pe care l-au avut.

De asemenea, Sese și-a exprimat interesul în a o cunoaște mai bine pe Nora. Băiatul a spus că Nora i-a atras atenția încă din primul moment, de când i-a văzut fotografia. Acesta a vorbit cu Perneș despre concurentă și spune că, la ora actuală, este cea mai apropiată de idealul lui de femeie.

 

ADVERTISEMENT
Tags: