Sport

Primele critici ale lui Gigi Becali pentru Mihai Pintilii după FCSB – CFR Cluj 0-1: „De acum o să controlez și rezervele!”

Gigi Becali l-a criticat pentru prima dată pe Mihai Pintilii la finalul confruntării dintre FCSB și CFR Cluj, scor 0-1.
15.12.2022 | 22:37
Primele critici ale lui Gigi Becali pentru Mihai Pintilii dupa FCSB  CFR Cluj 01 De acum o sa controlez si rezervele
Primele critici ale lui Gigi Becali pentru Mihai Pintilii după FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României este nemulțumit de felul în care a fost stabilită banca de rezerve, spunând că va controla tot de-acum înainte.

Primele critici ale lui Gigi Becali pentru Mihai Pintilii după FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali i-a adus primele critici lui Mihai Pintilii după înfrângerea suferită de FCSB pe teren propriu cu CFR Cluj, fiind enervat de faptul că Andrei Dumiter nu a prins banca de rezerve, în timp ce Iulian Cristea și Rachid Bouhenna au prins-o.

ADVERTISEMENT

„Ce pot să fac, n-am ce să fac. N-am avut atacant. Dacă noi nu îl ținem pe bancă pe Dumiter și îl ținem pe Bouhenna… de-aia trebuie să controlez tot.

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez tot. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă avem un atacant și îl ținem în afara lotului. Eu am zis că e mai atacant decât David Miculescu. Dacă era Dumiter, nu mai intra Coman”, a mai spus Gigi Becali, la TV PrimaSport.

„Nu schimb niciun antrenor, poate e vina lui MM!”

Gigi Becali a continuat și a spus că nu va schimba antrenorul, continuând în aceeași formulă, criticându-l și pe MM Stoica, managerul general al „roș-albaștrilor” care ar fi insistat pentru unii jucători.

ADVERTISEMENT

„Nu schimb niciun antrenor, la ce să mai schimb antrenorul. E o prostie ce s-a făcut, nu știu a cui e vina, poate e a lui MM, că s-a implicat în nu știu ce… mă rog, nu mai vreau să vorbesc că sunt nervos și cine știe ce mai spun.

Cum să îl ai pe bancă pe Bouhenna și Cristea. Cristea abia și-a revenit după accidentare. Dar de ce să-i ai tu pe ăștia doi pe bancă și să nu ai un atacant. Era nevoie de Dumiter!”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT