Life

Primele declarații ale bărbatului care îl acuză pe Florin Salam de înșelăciune. Câți bani i-ar fi dat manelistului

Ce spune bărbatul care îl acuză pe Florin Salam de înșelăciune. Câți bani i-ar fi oferit manelistului pentru a-i cânta la eveniment.
14.03.2024 | 19:47
Primele declaratii ale barbatului care il acuza pe Florin Salam de inselaciune Cati bani iar fi dat manelistului
Florin Salam este reținut pentru 24 de ore. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Apar noi declarații ale celor care îl acuză pe Florin Salam de înșelăciune. Mai exact, de faptul că i-ar fi dat bani în prealabil pentru a le cânta la evenimente, iar când acestea au avut loc, interpretul de manele nu s-a mai prezentat.

Ce spune unul dintre acuzatorii lui Florin Salam despre banii pe care i-a oferit în prealabil

Florin Salam este reținut în aceste momente pentru 24 de ore, într-un dosar în care trei persoane, din Ploiești, Dolj și Argeș, au reclamat că i-au dat bani pentru evenimente, iar mai apoi artistul nu și-a mai onorat angajamentul.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acuzatori spune că i-a înmânat cântărețului 10.000 de euro, chiar la el acasă, în ziua de 28 ianuarie 2023. Asta în condițiile în care, manelistul era așteptat să vină să-i cânte pe data 13 august 2023.

”Am fost pe 28 ianuarie 2023 la el acasa, i-am dat suma de 10.000 de euro și nu s-a mai prezentat la eveniment. Trebuia să vină pe 13 august 2023”, a spus bărbatul pentru postul Digi 24.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, după ce a văzut că Florin Salam a absentat de la petrecere, bărbatul a încercat să-și ceară banii înapoi. I s-ar fi promis că-i vor fi restituiți, dar în zadar, nu i-a primit nici până în ziua de astăzi. A încercat să discute și cu soția manelistului, Roxana.

”Am luat legătura cu Roxana, soția lui Florin Salam, și ne-a asigurat că în cel mult o lună de zile ne dă banii și apoi nu ne-a mai răspuns nici ea. Am fost acasă la ei, la București, nu ne-au mai răspuns”, a mai detaliat individul.

ADVERTISEMENT

Florin Salam a fost reținut după ce joi dimineață, 14 martie, a fost ridicat de oamenii legii de acasă și a fost dus la audieri, la Secția 2 de Poliție din București. În același dosar, s-au efectuat trei percheziții.

Alte două persoane sunt cercetate împreună cu Florin Salam. De asemenea, interpretul mai este acuzat de înșelăciune într-un alt dosar, în care acuzatorul este un bărbat din Târgoviște. Acesta spune că i-a achitat solistului un avans de 5500 de euro, cu condiția ca să fie prezent la nunta sa. Nu s-a mai întâmplat, însă.

ADVERTISEMENT

Ce spune managerul lui Florin Salam despre unul dintre acuzatori

Într-o declarație în exclusivitate pentru FANATIK, din luna februarie, managerul lui Florin Salam, Nicolae Constantin, a precizat despre individul din Târgoviște că i-a oferit lui Florin Salam 5.000 de euro, dar că în momentul când artistul și-a dat seama că nu-și mai poate îndeplini promisiunea l-ar fi contactat să-i înapoieze suma.

După ce ar fi fost sunat de Florin Salam, bărbatul din Târgoviște ar fi refuzat cei 5.000 de euro, solicitând mai mult, 15.000 de euro. Mai mult, ar fi recurs la șantaj, încât artistul să vină să-i cânte în cele din urmă.

”Domnul din Târgoviște a fost chemat la București de peste 7 ori, dacă nu mă înșel. Inclusiv Florin l-a sunat personal de vreo două ori să vină la București, pentru că el a dat acești 5.000 de euro mai mult cu japca. Florin a fost întâmpinat de acest om la o nuntă. ‘Dacă poți să vii frate, îți dau și eu ăștia, dacă nu, ține-i cadou. Dacă nu poți să vii, că eu te iubesc’, zicea el. Regiile lor.

Astea-s  măgării. Ăștia (televiziunea pe care o acuză, n. red.), doar au făcut, au mințit. Într-adevăr, omul i-a dat bani lui Florin, dar evenimentul a fost pe 20.000 euro. S-a dat un avans de 5.000 de euro. El nu a căutat să-i dăm bani înapoi, a căutat altceva. El a șantajat cu televiziunea și cu presa. Florin nu va mai cânta niciodată acolo.

După care, i-a explicat Florin, inclusiv celălalt impresar, colegul meu, l-a sunat. ‘Vino să-ți dăm banii, vino să-ți dăm bani, nu avem cum să fim prezenți acolo’, i-am tot zis. Este o sumă de 5.000 de euro. Dacă voi vă imaginați că Florin Salam nu i-ar mai fi dat 5.000 de euro lui ăla…înseamnă că lumea a luat-o razna”, ne-a declarat Nicolae Constantin.

ADVERTISEMENT