Life

Primele declarații ale femeii care i l-ar fi suflat de sub nas Biancăi Drăgușanu pe Gabi Bădălău: ”Nu mă bag”. Galerie Foto

După ce s-a spus că i l-ar fi furat pe Gabi Bădălău focoasei Biancăi Drăgușanu, presupusa amantă a afaceristului a făcut dezvăluiri.
06.02.2024 | 15:30
Presupusa amantă a lui Gabi Bădălău a făcut primele declarații. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se face din ce în ce mai frumoasă, dar gurile spun că Bianca Drăgușanu tot nu are parte de toată atenția lui Gabi Bădălău. Tocmai de aceasta și-ar fi spus, din nou, adio. Iar motivul nu ar fi neapărat faptul că bărbatul iubit nu o pune pe primul loc, ci că ar mai fi alte femei în raza lui de interes. Astfel că, Andreea Ligia, presupusa amantă a afaceristului, a făcut primele declarații.

Presupusa amantă a lui Gabi Bădălău a făcut primele dezvăluiri

În ultimii trei ani, povestea de iubire dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu a fost una dintre cele mai mediatizate din showbizul românesc. A început cu un scandal, Claudia Pătrășcanu acuzând-o pe frumoasa blondină că s-a băgat în căsnicia ei.

ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre cele două nu s-a potolit nici în ziua de astăzi, chiar dacă artista și afaceristul au semnat actele de divorț. Dar fosta soție a bărbatului iubit nu este singura care perturbă liniștea relației.

De fapt, de-a lungul timpului, au trăit un lung șir de despărțiri și împăcări. Iar acum circulă vorba prin lumea mondenă că și-au spus din nou adio la finalul anului trecut, cu toate că Revelionul l-au petrecut împreună.

ADVERTISEMENT

CanCan notează că ce ar fi supărat-o pe Bianca Drăgușanu ar fi fost faptul că, în timp ce ea a stat ore bune în operație pentru a fi și mai frumoasă, Gabi Bădălău ar fi fost pe la petreceri.

Dar nu este doar asta, afaceristul i-ar fi făcut curte și unei frumoase domnișoare din București, ba chiar ar fi încercat să-i ofere în dar un bolid de lux, pe care tânăra l-ar fi refuzat, preferând să rămână la mașina pe care o avea deja.

ADVERTISEMENT

Andreea Ligia îi cunoaște pe amândoi

Gabi Bădălău ar fi pus ochii pe Andreea Ligia chiar la sala pe care o frecventează atât el, cât și Bianca Drăgușanu. Femeia în vârstă de 27 de ani i-ar fi sucit mințile afaceristului care și-ar fi dorit o relație cu ea.

Bianca nu ar fi dormit în ghete și ar fi simțit pericolul, astfel că s-ar fi impus în fața antrenoarei. Totuși, nici la brațul bărbatului iubit nu s-a mai afișat de atunci, ceea ar putea fi un semn clar al unei rupturi.

ADVERTISEMENT

Andreea Ligia, însă, nu se consideră vinovată de separarea celebrului cuplu. Contactată de FANATIK.RO, și-a dorit să precizeze încă de la început că nu are nicio legătură cu scandalul momentului și vrea să stea departe de acest subiect.

„Eu nu fac parte din lumea asta mondenă și nici nu vreau. Nu mă bag în relațiile nimănui. Nu sunt un motiv de despărțire și nu vreau să fac parte din scandaluri”, a precizat Andreea Ligia pentru FANATIK.

Bianca Drăgușanu se concentrează pe propria transformare

Recent, Bianca Drăgușanu- care a decis în ultima perioadă să țină detaliile din viața personală departe de lumina reflectoarelor, faptul că nu vrea să mai discute despre Gabi Bădălău și să facă din relația sau despărțirea lor un subiect de bârfă.

„Nu vreau să vorbesc despre Gabi. Nu vreau să vorbesc (despre despărțirea lor, n. red.), nu vreau să fac din asta un subiect. Nu mai vorbesc despre el, indiferent ce”, ne-a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Însă, blondina se concentrează pe propria transformare și abia așteaptă să-și vadă „noua față. „Pur și simplu, am considerat eu că se poate mai bine decât era. Oricum, luna ianuarie e luna operațiilor estetice. Am considerat că mă pot reface, lunile astea, ianuarie, februarie…

Până la ziua mea mă refac… Eram țiplă și înainte, dar dacă se poate mai bine, de ce nu? Pentru următorii 15-20 de ani am rezolvat tot. O să încep remodelarea lor chiar azi. Le dau altă formă, le hidratez… Nu mă transform în altceva. Eu mă transform doar în mine”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK în luna ianuarie.

ADVERTISEMENT