Life

Primele imagini cu Andra după ce a anunțat că are Covid-19. În ce stare se află

30.01.2021 | 19:24
Primele imagini cu Andra dupa ce a anuntat ca are Covid19 In ce stare se afla
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce s-a aflat în spațiul public că Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, sunt infectați cu Covid-19, au apărut și primele imagini cu artista de muzică ușoară.

Vedetele de la ProTV au anunțat pe o rețea de socializare că au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Au fost izolați la domiciliu, conform normelor din pandemie.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, artista a publicat și primele imagini cu ea după rezultatul primit și după anunțul făcut public.

Primele imagini cu Andra după ce a anunțat că are Covid-19

Andra a urcat o fotografie pe contul personal de Instagram căruia i-a atașat un mesaj în care bifează o serie de ”ingrediente” ale relaxării, semn că se află într-o stare medicală foarte bună.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

”Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online? Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”, a scris artista.

Pe același site de socializare, Andra a postat și un clip, în story, în care apare și unul dintre copiii familiei, Eva, care începe să cânte unul dintre hit-urile mamei sale.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Cătălin Măruță a dat vestea că este infectat cu Covid-19

În mod oficial, Andra și Cătălin Măruță au intrat în izolare, alături de copiii lor, după ce prezentatorul a dat de înțeles că s-ar fi infectat cu COVID-19. Vedeta TV a dezvăluit care este starea lor de sănătate.

”Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță! Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă.

ADVERTISEMENT

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a transmis Cătălin Măruță într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite și durabile cupluri din lumea mondenă de la noi. Cei doi soți nu s-au izolat singuri, ci împreună cu copiii lor: Eva și David.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA