Sport

Primele imagini cu Sergiu Hanca la Universitatea Craiova. Cum se pregătește jucătorul. Foto

Sergiu Hanca, noul mijlocaș dreapta al Universității Craiova, a început antrenamentele sub comanda lui Laszlo Balint, după care a trecut pe la clinica de recuperare a lui Alin Burileanu.
27.07.2022 | 11:10
Primele imagini cu Sergiu Hanca la Universitatea Craiova Cum se pregateste jucatorul Foto
Sergiu Hanca (30 de ani) este evaluat conform Transfermarkt la un milion de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca este ultimul transfer al Universității Craiova. Venit de la Cracovia, internaționalul român se pregătește să debuteze pentru echipa lui Laszlo Balint.

Prima imagine cu Sergiu Hanca la Universitatea Craiova

Sergiu Hanca a intrat deja la antrenamentele condus de Laszlo Balint și ar putea debuta pentru Universitatea Craiova în meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Hanca s-a fotografiat cu Alin Burileanu, kinetoterapeutul echipei naționale, la clinica acestuia din Craiova, unde a fost pentru recuperarea după efort.

Sergiu Hanca, prima fotografie la Universitatea Craiova, alături de kinetorerapeutul Alin Burileanu
Sergiu Hanca, prima fotografie la Universitatea Craiova, alături de kinetorerapeutul Alin Burileanu. Sursă foto: Facebook Alin Burileanu.

Sergiu Hanca este evaluat conform Transfermarkt la un milion de euro, iar în sezonul trecut a jucat 32 de meciuri pentru MKS Cracovia, unde a marcat patru goluri.

ADVERTISEMENT

Extrema de dreaptă în vârstă de 30 de ani a semnat cu Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu polonezii.

Fostul căpitan al lui MKS Cracovia a jucat 115 meciuri pentru polonezi și a reușit 19 goluri și 20 de pase decisive. Mai avea contract cu polonezii până în iunie 2025.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca a fost dorit și de Rapid și de o echipă din Turcia

Sergiu Hanca a fost foarte aproape să fie deturnat de Rapid, iar mijlocașul putea să nu mai ajungă la Universitatea Craiova.

MKS Cracovia fusese de acord să îl lase liber, însă jucătorul a fost ofertat de Sivvaspor (Turcia), care era dispusă să plătească și o sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca a efectuat deja vizita medicală, însă nu putea juca în meciul retur cu albanezii din Conference League, deoarece nu este trecut pe lista trimisă la UEFA.

Transferul lui Sergiu Hanca, criticat de un fost antrenor al Universității Craiova:

Eugen Neagoe a declarat pentru Orange Sport că Sergiu Hanca nu este un jucător potrivit pentru stilul Universității Craiova: „Nu îl văd pe Hanca să joace extremă dreaptă. Îl văd fundaş dreapta, dar nu îl văd la Craiova, unde văd alt tip de jucător acolo, mai rapid, mai tehnic. Hanca e un jucător bun, cu experienţa. Acum nu ştiu care sunt planurile lor”.

Noul mijlocaș al „alb-albaștrilor” așteaptă și un copil alături de frumoasa lui soție Andreea, iar fostul jucător al lui Dinamo se gândește să înceapă deja școala de antrenori.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 4,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT