Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primele impresii despre Zeljko Kopic la Dinamo. „Ochi de antrenor și sânge de croat”

Dinamo dă semne de viață de la instalarea noului antrenor. Chiar dacă victoria întârzie să apară, trupa din Ștefan cel Mare a dat drumul la motoare și a marcat de 3 ori cu Oțelul.
11.12.2023 | 17:36
Primele impresii despre Zeljko Kopic la Dinamo Ochi de antrenor si sange de croat
Ce A SCHIMBAT Zeljko Kopic la Dinamo REVENIRE de senzatie, 3-3 cu Otelul, de la 1-3. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a despărțit de Ovidiu Burcă la finalul înfrângerii cu FCSB. Conducerea l-a instalat atunci pe Zeljko Kopic, un croat în vârstă de 46 de ani. Kopic a stat pe banca echipei la înfrângerea cu Sepsi și la egalul cu Oțelul, dar speranțe există. Jocul formației din Ștefan cel Mare s-a îmbunătățit.

Dinamo a dat drumul la goluri dupa venirea lui Zeljko Kopic

“Eu l-am văzut încă din primele declarații pe care le-a dat. A fost un pic reținut pentru că încă nu cunoștea jucătorii. Să nu uităm că are sânge croat. Croația a jucat finală de Cupă Mondială, crește jucători talentați.

ADVERTISEMENT

Are ochi, a văzut într-un timp destul de scurt calitatea jucătorilor, a încropit echipa în așa fel încât să dea randament. Mie îmi place, să aibe determinarea, o viteză în plus din partea jucătorilor de când a venit.

Bine, intervine și dorința jucătorilor în fața noului antrenor să arate că au calitate. Dar, per total, mie mi-a plăcut cum s-au organizat. Dacă mai ținea puțin meciul eu cred că Dinamo câștiga pentru că Oțelul a rămas și în 10, au căzut puțin fizic ținând cont și de schimbările făcute”, a declarat Florentin Petre la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Kopic își poate trece în cont prima victorie în meciul cu U Cluj

Partida din Cupa României contra Oțelului a fost prilejul perfect pentru Dinamo să își demonstreze forța ofensivă. Formația pregătită de Zeljko Kopic a reușit să înscrie 3 goluri în poarta uneia din cele mai bune defensive din Superliga. În următorul meci, Dinamo o va întâlni pe Universitatea Cluj.

S-au adunat atâtea meciuri în care nu am văzut un Dinamo pe care mi-l doresc, acum au marcat 3 goluri + 1, acum știi cum e, fiind ultimul apărător s-a lovit mingea de el și a intrat în poartă.

ADVERTISEMENT

Ce să-i faci. Dar atitudinea lor și felul cum au jucat pe final îmi dădeau speranță că Dinamo pot câștiga. E o șansă pentru Kopic să îi salveze de la retrogradare. Văd un viitor frumos pentru că omul știe fotbal, se vede.

Într-un timp destul de scurt a schimbat ceva în vestiar, pentru că de acolo pleacă totul. Cu 3-4 transferuri bune, de calitate, eu cred că Dinamo poate să se salveze. În urma jocului de aseară eu cred că Dinamo poate să se salveze”, a completat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Kopic o poate salva pe Dinamo

ADVERTISEMENT