Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E corect că Ovidiu Burcă a fost scos „țap ispășitor” la Dinamo? Răspuns oficial: „Eram în vrie!”

Ovidiu Burcă a fost „sacrificat” de Dinamo, însă oamenii din anturajul echipei văd lucrurile total diferit. Ce spune Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic.
07.12.2023 | 15:15
E corect ca Ovidiu Burca a fost scos tap ispasitor la Dinamo Raspuns oficial Eram in vrie
Plecarea lui Ovidiu Burcă de la Dinamo explicată de Răzvan Zăvăleanu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a plătit în cele din urmă pentru rezultatele dezastruoase ale lui Dinamo din acest sezon, însă Răzvan Zăvăleanu vede lucrurile într-o altă lumină. Declarații la FANATIK SUPERLIGA.

Plecarea lui Ovidiu Burcă, prin ochii lui Răzvan Zăvăleanu: „E greu să înlocuiești un lot de 20-25 de jucători”

Horia Ivanovici l-a întrebat direct pe Răzvan Zăvăleanu despre plecarea lui Ovidiu Burcă din „haită”: „Vi se pare normal că a fost scos țap ispășitor Burcă?”.

ADVERTISEMENT

Reprezentantul administratorului juridic de la Dinamo a explicat cum stau lucrurile din punctul său de vedere: „Eu nu cred că s-a pus deloc problema unui țap ispășitor. Știți foarte bine că este greu să înlocuiești un lot de 20-25 de jucători.

Chiar dacă suntem conștienți că o problemă majoră a fost la valoarea lotului de jucători. La fel de conștienți ar trebui să fim că întotdeauna e nevoie de un șoc.

ADVERTISEMENT

Trebuie să faci ceva. Eram într-o vrie extraordinară și practic dincolo de toate soluțiile pe care le-a încercat Ovidiu se părea că nu se mai poate face nimic”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu la FANATIK SUPERLIGA.

Ovidiu Burcă, lăudat de Răzvan Zăvăleanu: „Eu cred că e un antrenor valoros”

Răzvan Zăvăleanu recunoaște totuși că Ovidiu Burcă nu a avut la dispoziție cel mai bun lot: „Eu nu cred în niciun caz că Ovidiu nu este un antrenor bun. Eu cred că are valoare, dar probabil că materialul cu care a lucrat nu a fost cel mai bun”.

ADVERTISEMENT

Zăvăleanu recunoaște și eșecul campaniei de achiziții, iar plecarea antrenorului a fost văzută drept singura soluție de către conducere: „S-or fi făcut și greșeli în vară. Acuma toți suntem oameni și greșim, dar raportat la acest moment nu cred că a fost un țap ispășitor. Cred că doar a fost nevoie de un șoc și de-asta au luat această decizie”.

Oficialul lui Dinamo își păstrează însă tonul optimist: „Dinamo mi s-a părut vioaie în repriza a doua. Nu știu ce s-a întâmplat la pauza meciului, dar dacă atitudinea echipei din a doua repriză i se datorează antrenorului, acest lucru nu face decât să îmi dea speranțe”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO în zilele de luni, marți și vineri, ora 10:30. Emisiunea este difuzată ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Răzvan Zăvăleanu, declarații despre plecarea lui Ovidiu Burcă de la Dinamo

ADVERTISEMENT