Sport

Fanii români, veste excelentă la CM de Handbal. Ce decizie au luat organizatorii contra Serbiei. Exclusiv

Suporterii echipei naționale de handbal a României au putut în cele din urmă să intre cu tobe la partida cu Serbia, după problemele din jocul cu Chile.
03.12.2023 | 19:07
Fanii romani veste excelenta la CM de Handbal Ce decizie au luat organizatorii contra Serbiei Exclusiv
Fanii români la partida România - Serbia
ADVERTISEMENT
03-12-2023
17:14

Fanii români au putut intra cu tobele la România - Serbia

Organizatorii au decis în cele din urmă să renunțe la anumite restricții în ceea ce privește accesul în sală. Astfel, la partida România – Serbia, fanii tricolori au avut acces cu tobele.

Nu este foarte multă lume la meci, iar românii de la peluză domină fondul sonor. Ajutați și de startul foarte bun de partidă reușit de Buceschi și compania.

România a fost susținută la primul meci de la Campionatul Mondial de o galerie extrem de gălăgioasă, iar reporterii FANATIK au fost martori la un incident la intrarea în sala de 15.000 de locuri din Herning.

Suporterii români, probleme la intrarea în arenă înainte de România – Chile

FANATIK a fost martor la un incident nefericit înainte de meciul dintre România și Chile. Micuța dar inimoasă galerie a „tricolorelor” a fost deposedată de tobele cu care voiau să încingă atmosfera în sală.

ADVERTISEMENT

Fanii nu au fost lăsați să intre cu recuzita din dotare, deși au negociat cu forțele de ordine aproximativ o oră. Singura explicație primită a fost că nu au voie să intre la meci cu tobe.

În cele din urmă, suporterii s-au lăsat păgubași și au intrat în sală fără „arsenalul” din dotare și au decis să încurajeze naționala Cristinei Neagu și a lui Florentin Pera în ciuda tuturor acestor tensiuni.

ADVERTISEMENT

Câți suporteri români are naționala României în Danemarca la meciul cu Chile

Echipa națională a României de handbal feminin nu are parte de o galerie numeroasă în Danemarca, dar inimoasă: La meciul cu Chile asistă aproximativ 200 de suporteri veniți din România sau care locuiesc în Scandinavia sau alte țări din apropiere.

Sunt fani care au bătut mii de kilometri pentru a vedea România la acest turneu final de la Deva sau Brașov, iar românii asigură fondul sonor la meciul cu sud-americanele. Mai ales că acesta ar putea fi ultimul mondial al Cristinei Neagu.

ADVERTISEMENT

Acest lucru e de apreciat în condițiile în care biletele se vând pe zile, iar prețurile sunt destul de piperate. Cele mai ieftine tichete costă 300 de lei. O altă problemă este că România evoluează în aceeași zi cu gazda Danermarca, iar acestea se pot epuiza extrem de rapid.

Danezii, organizare impecabilă la CM

Cu toate acestea, fanii care ajung în Jyske Bank Boxen vor avea parte de o organizare ireproșabilă din partea gazdelor. Danezii au pregătit un fan zone uriaș, iar suporterii vor avea parte de extrem de multe activități, plus un teren de handbal, tenis cu piciorul, tenis de masă şi multe altele.

ADVERTISEMENT

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. Zilnic, de la Herning, vă transmitem cele mai noi ştiri, interviuri şi reportaje de la faţa locului.

ADVERTISEMENT