Life

Primele nume de concurenți de la Asia Express 2024. Vedetele pe care le-a ales Antena 1

Cine se numără printre participanții de la Asia Express 2024. Ce persoane publice au semnat cu postul de televiziune Antena 1.
21.02.2024 | 08:50
Primele nume de concurenti de la Asia Express 2024 Vedetele pe care lea ales Antena 1
Cine se numără printre participanții de la Asia Express 2024. Ce persoane publice au semnat cu postul de televiziune Antena 1. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Primele nume de concurenți de la Asia Express 2024. Vedetele pe care le-a ales Antena 1 pentru reality show-ul care urmează să înceapă filmările la finalul lunii februarie. Nouă echipe vor pleca în lupta pentru premiul de 30.000 de euro.

Cine se numără printre participanții de la Asia Express 2024. Ce persoane publice au semnat cu postul de televiziune Antena 1

Cine se numără printre participanții de la Asia Express 2024. Ce persoane publice au semnat cu postul de televiziune Antena 1. Emisiunea va fi moderată în continuare de soția actorului Răzvan Fodor, Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de cancan.ro, fiica lui Florin Salam ar fi acceptat provocarea producătorilor. Se pare că Betty Salam a fost convinsă de show-ul Monăi Segall, unde ar putea fi însoțită de soțul său.

În cazul în care Bogdan Vișănescu nu acceptă, artista mai are o variantă, în persoana mamei sale vitrege. Roxana Dobre, soția manelistului, este în cărți pentru această emisiune, care cel mai probabil se va difuza în toamnă.

ADVERTISEMENT

O altă vedetă care are mari șanse să fie urmărită la Asia Express 2024 este Andrei Ursu (WRS). Fostul reprezentant al României a explicat recent care este motivul pentru care nu ia parte la filmările de la Te cunosc de undeva. Așadar, are alte planuri.

Asia Express 2024, primele vehiculări de vedete

Asia Express 2024 este un show foarte așteptat de telespectatorii români care sunt extrem de nerăbdători să afle care sunt vedetele care au acceptat provocarea. Printre primele vedete vehiculate se află și Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață ar face echipă chiar cu fiul său, Radu Alexandru. De asemenea, unele zvonuri arată că Mihai Găinușă ar fi semnat cu Antena 1. Fostul coleg al lui Șerban Huidu de la Cronica Cârcotașilor va face echipă cu Oana Paraschiv.

Conform capital.ro, vedetei i s-a aprobat concediul de 2 luni de la matinalul Național FM, unde poate fi auzit în momentul de față. Totodată, sursa citată mai arată că Damian Drăghici ar dori să își încerce norocul și răbdarea în această emisiune.

ADVERTISEMENT

Artistul va fi însoțit cel mai probabil de partenera sa de viață, Cristina Stroe. Și Adrian Nartea este luat în calcul de Antena 1. Cu toate acestea nicio vedetă nu a confirmat oficial participarea. Filmările de la Asia Express 2024 au loc în Thailanda, Malaezia și Filipine.

ADVERTISEMENT