Life

Primele reacții după ce Alec Baldwin a omorât accidental o femeie, la filmări: „Este o crimă!”

Au apărut primele reacții după incidentul nefericit în care a fost implicat Alec Baldwin, omorând o femeie pe platourile de filmare.
22.10.2021 | 13:15
Primele reactii dupa ce Alec Baldwin a omorat accidental o femeie la filmari Este o crima
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a reușit să șocheze întreaga industrie cinematografică după ce a împușcat mortal, într-un mod cu totul accidental, o femeie pe platourile de filmare ale producției „Rust”.

Actorul Elijah Wood și regizorul James Gunn au comentat acest nefericit incident care a avut loc în Santa Fe în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT

Elijah a reacționat pe Twitter după ce a aflat că fotografa Halyna Hutchins și-a pierdut viața într-un mod cumplit. Bărbatul a scris că moartea ei este „absolut oribilă și devastatoare” pentru întreaga industrie.

Alec Baldwin și moartea Halynei Hutchins: crimă sau accident?

Regizorul James Gunn a fost și el stupefiat de cele petrecute în Santa Fe. „Cea mai mare teamă în timpul unei filmări este ca cineva să fie rănit fatal”, este comentariul scris de acesta.

ADVERTISEMENT

Starul Paul Scheer a fost ceva mai dur în legătură cu decesul accidental al talentatei fotografe. Paul a spus că dincolo de tragedia aceasta, este un semnal important că toate regulile ce trebuie respectate pentru a nu se ajunge în astfel de situații nu au fost respectate.

„Nici măcar nu înțeleg cum a fost posibil acest lucru. Atât de mulți oameni trebuiau să aibă grijă… Este o crimă. Halyna era un talent extraordinar. Mi-e rău la stomac”, a continuat Scheer.

ADVERTISEMENT

Internetul a explodat după acest eveniment. Fosta parteneră de scenă a lui Baldwin, Debra Messing, a încercat să îi ia apărarea acestuia după ce a primit o serie de critici, cel mai des apelativ folosit de oameni fiind „Criminalule”.

Debra a spus că nu este vina actorului, deoarece nu el trebuia să se asigure că pistolul de propulsie folosit într-o anumită scenă se va descărca atât de ușor. Messing și-a exprimat totodată condoleanțele pentru familia Halynei și se roagă pentru viața lui Joel Souza, căci și regizorul a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis o anchetă, deși nu a depus nimeni acuzații împotriva actorului sau a producției

Poliția din Santa Fe a confirmat, cu părere de rău, că actorul a fost cel care a tras și mai multe gloanțe s-au disparat făcând două victime, dintre care una nu mai trăiește. Filmările la pelicula „Rust” au fost oprite imediat, iar polițiștii au deschis o anchetă din oficiu. Nu au fost depuse acuzații până la această oră împotriva lui Baldwin, notează Daily Mail.

Întrucât întreaga echipă de producție este în stare de șoc, compania care produce filmul va oferi servicii de consiliere psihologică tuturor celor care au fost prezenți acolo și au asistat la acest eveniment îngrozitor.

În urma desfășurării acțiunilor din spatele tragediei, regizorul Gunn, cunoscut pentru filmele „The Suicide Squad” și „Gardienii Galaxiei” a spus că speră ca astfel de nenorociri că nu mai aibă loc vreodată.

Regizorul Souza este teafăr

Din fericire, regizorul Souza este în afara oricărui pericol, potrivit presei din Statele Unite. Acesta a primit imediat îngrijiri medicale, după ce a fost rănit.

Pe internet au apărut o serie de imagini cu Alec Baldwin (68 de ani), devastat pe platourile de filmare. Actorul și-a pus mâinile în cap și a plâns neconsolat, fiindu-i greu de realizat ce s-a petrecut.

Alec Baldwin este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din întreaga lume. A jucat într-o serie de producții de succes precum „Ghinionistul” (2003), „Cârtița” (2006) sau „Din dragoste pentru Roma” (2012). Baldwin era iubit și pentru parodiile sale. În ultimii ani s-a remarcat în special pentru felul în care îl imita pe fostul președinte american, Donald Trump.

 

ADVERTISEMENT
Tags: