Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primele reacții la Fanatik SuperLiga după anunțul istoric al lui Jean Pavel legat de Steaua

După anunțul istoric făcut de Jean Pavel legat de Steaua au apărut și primele reacții la FANATIK SUPERLIGA, unde analiștii emisiunii au discutat despre noul proiect din Ghencea.
23.12.2023 | 20:00
Primele reactii la Fanatik SuperLiga dupa anuntul istoric al lui Jean Pavel legat de Steaua
După anunțul istoric făcut de Jean Pavel legat de Steaua au apărut și primele reacții la FANATIK SUPERLIGA, unde analiștii emisiunii au discutat despre noul proiect din Ghencea.
ADVERTISEMENT

Fostul lider al galeriei “roș-albastre” a anunțat la FANATIK SUPERLIGA un nou proiect pentru formația din Ghencea și a mărturisit că s-au pus bazele unei societăți pe acțiuni. Scopul proiectului este de a ajuta clubul să promoveze în primul eșalon. După anunțul istoric făcut de Jean Pavel legat de Steaua au apărut și primele reacții.

Primele reacții după anunțul istoric al lui Jean Pavel legat de Steaua

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au venit și primele reacții după anunțul istoric al lui Jean Pavel legat de Steaua. Pe rând, Andrei Vochin, Robert Niță și Vivi Răchită au discutat despre noul proiect prin care formația din Ghencea ar putea reveni în prima ligă. Analiștii au discutat fiecare aspect și au venit cu câteva concluzii.

ADVERTISEMENT

“Va fi interesant de urmărit finalitatea acestui moment. Eu am mai spus-o, nu o să contest niciodată sentințele, nu o să îmi arog cunoștințele juridice ca să îmi dau eu cu părerea despre ce și cum se întâmplă în spețele respective.

Dar la fotbal, chestiunea asta cu marca pe care o vedem atât de des pe la foarte multe cluburi. Din punctul mei de vedere este decisă de numărul de suporteri. Acolo unde există suporterii acolo trebuie să fie marca.

ADVERTISEMENT

Eu cred că cel mai bun lucru care s-a făcut la CSA Steaua este academia. Este o creștere fulminantă, se lucrează bine și apar jucători tineri buni. Au condiții foarte bune. George Ogăraru e un manager bun și e într-o permanentă legătură cu specialiștii UEFA care vin la FRF”, a declarat Andrei Vochin.

“Nehotărâții vor merge la CSA Steaua”

“Vor fi nehotărâți care se vor duce spre echipa armatei. Au și stadionul acela în plus față de FCSB, care joacă pe Arena Națională. Au casa lor, dar să vedem. Ar fi bine pentru SuperLigă, pentru fotbalul românesc, să avem o altă echipă de tradiție care să fie la nivel înalt.

ADVERTISEMENT

Dar noi știm mai puțin chestiunile astea juridice ca să le putem analiza. Însă, ca și proiect, ca inițiativă, sună frumos. Acum să vedem și dacă există atât de mulți viitori acționari care să își permită să cumpere.

Nici la Dinamo nu prea s-au înghesuit. Singurul care își va permite financiar și profesional să ajute Steaua va fi Victor Pițurcă. Restul nu cred”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Generația ’86, implicată în noul proiect din Ghencea

“Eu știu că sunt mulți jucători din generația aceea din 1986 care sunt implicați în acest proiect. Știu că a fost discutată și pe la minister. Eu nu îl văd pe Talpan implicat în acest proiect. Sunt implicați Pițurcă, Stoica, Iovan, Bumbescu, Balint.

Victor Pițurcă a și declarat că vrea ca Steaua să ajungă unde se vrea să ajungă pentru a se implica activ. Din punctul meu de vedere, Steaua e cel mai important brand din România. Noi nici prin grupe nu mai ajungem, ce să mai câștigăm Cupa Campionilor.

Acum un an la aniversarea celor 75 de ani de la înființare după ce s-a jucat acel meci au rămas mai mulți sus la etajul 1 și au discutat. Au zis atunci că jucătorii emblematici pentru Steaua trebuie să facă ceva pentru acest club, pentru că e păcat ca Steaua să joace în liga a doua cu un stadion atât de bun.

Eu sunt convins că dacă Steaua va ajunge în prima ligă, suporterii vor reveni lângă echipă. Eu cred că dacă lucrurile se vor schimba, Steaua va atrage și sponsori, pentru că au și stadionul. Din punct de vedere al sportului, îmi doresc ca Steaua să revină în Liga 1″, a mai spus și Vivi Răchită.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Reacțiile analiștilor FANATIK după ce Jean Pavel a anunțat noul proiect de la Steaua

ADVERTISEMENT