Life

Primul Crăciun fără Nosfe. Soția artistului a publicat imagini emoționante cu bradul împodobit

Soția lui Nosfe, îndurerată de gândul că va petrece primul Crăciun fără artist. Imagini emoționante publicate de Mădălina Crețan.
05.12.2022 | 13:28
Primul Craciun fara Nosfe Sotia artistului a publicat imagini emotionante cu bradul impodobit
Primul Crăciun fără Nosfe. Soția artistului, imagini emoționante. Foto Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan trece prin clipe groaznice pentru că va petrece primul Crăciun singură după moartea lui Nosfe, soțul său.

Primul Crăciun fără Nosfe. Soția artistului, imagini emoționante

Mădălina Crețan a publicat imagini emoționante cu cântărețul care s-a stins din viață. Acesta îi duce lipsa extrem de mult soțului său, mai ales pentru că se apropie sărbătorile de iarnă când erau mereu împreună.

ADVERTISEMENT

În perioada când toate famiile se pregătesc de sărbătorile de iarnă și împodobesc bradul, Mădălina Crețan suferă enorm pentru că nu îl mai are alături de artist.

Soția lui Nosfe a publicat imagini emoționante din anii trecuți de sărbători, când ea și fiica lui erau extram de zâmbitoare alături de cântăreț.

ADVERTISEMENT

Nosfe și soția lui râdeau în hohote într-o imagine, iar într-o alta artistul o ținea pe umeri pe fiica lo, probabil pentru a pune steaua în vârful bradului. De asemenea, întreaga familie a lui Nosfe purta ținute de sezon, cu mesaje de Crăciun.

Nosfe și Mădălina Crețan
Primul Crăciun fără Nosfe. Soția artistului, imagini emoționante Foto Colaj Fanatik / Instagram

Mădălina Crețan, sfâșiată de pierderea lui Nosfe

Mădălina Crețan a rămas sfâșiată după ce soțul ei a murit subit, la doar 37 de ani. Tânăra care a participat cu Nosfe la Chefi la cuțite a transmis un mesaj emoționant la o lună de la moartea acestuia.

ADVERTISEMENT

Soția lui Nosfe spunea că ar avea de fiecare dată această viață pe care a avut-o cu Nosfe pe pământ, dacă i s-ar da alegerea, chiar dacă ar știe că totul se va sfârși după ce vor fi împreună nouă ani.

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice “îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta care o să se termine așa, după 9 ani” am să aleg la nesfârșit viața asta pentru că alți 1000 de bărbați în alte 1000 de vieți nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris Mădălina Crețan pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT