Sport

Primul fotbalist care se retrage din naționala României fără să fi debutat: „Nu mai sunt interesat. Nu mi-au respectat munca”

Alexandru Dobre (23 de ani) continuă să își verse frustrarea că nu a fost convocat la echipa națională a României. Mijlocașul a dat un interviu în Franța, prin care își anunță retragerea de sub tricolor.
29.03.2022 | 18:33
Primul fotbalist care se retrage din nationala Romaniei fara sa fi debutat Nu mai sunt interesat Nu miau respectat munca
Alexandru Dobre (Dijon) nu vrea să mai audă de echipa națională a României. FOTO: Twitter Alex Dobre
ADVERTISEMENT

Alexandru Dobre face din nou valuri cu nemulțumirile sale legate de neconvocarea la echipa națională a României. Mijlocașul lui Dijon a fost extrem de deranjat că nu a prins nici măcar lista lărgită pentru amicalele cu Grecia și Israel.

Alexandru Dobre nu are nicio selecție pentru România, dar anunță că se retrage de la națională

Acum, înaintea meciului pe care „tricolorii” îl vor juca la Netanya, Dobre, care nu are nicio selecție la prima reprezentativă, a anunțat în presa din Franța că se retrage.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul născut la București a transmis că nu vrea să mai audă de echipa națională a României și își va canaliza toată atenția și energiile asupra evoluțiilor sale de la Dijon (Ligue 2).

„Nu mai sunt interesat de echipa națională a României. Cei de acolo mă fac să mă simt inexistent, invizibil. Nu mi-au respectat munca, a transmis Alex Dobre într-un interviu acordat celor de la Le Bien Public.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani nici nu concepea să lipsească de sub „tricolor” la prima acțiune a lui Edi Iordănescu în calitate de selecționer. Sezonul acesta, Dobre a jucat în 25 de meciuri pentru Dijon, în toate competițiile, perioadă în care a marcat cinci goluri și a dat trei pase decisive.

Edi Iordănescu îl cunoaște bine pe Dobre. Selecționerul l-a dorit pe mijlocaș când antrena FCSB

În ciuda acuzațiilor lui Alex Dobre, Edi Iordănescu nu are niciun ghimpe împotriva jucătorului de la Dijon. Din contră, selecționerul îl cunoaște foarte bine. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Iordănescu l-a dorit pe Dobre la FCSB, în perioada în care era tehnicianul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

„Edi dorea să-l aducă la FCSB. Era pe lista lui când a venit la noi. Alex tocmai jucase cu naționala olimpică la Tokyo, a fost titular în toate cele trei meciuri de la Olimpiadă pentru tricolori, iar Edi a dorit să mai revadă o dată prestațiile sale.

A stat și a făcut o analiză completă, după care a renunțat să-l mai propună lui Gigi pentru transfer. Probabil că, sportiv, nu l-a convins. Alex tocmai retrogradase cu Dijon în liga a doua”, au dezvăluit cei de la FCSB, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 1 milion de euro e cota lui Alex Dobre, conform transfermarkt.com
  • 8 selecții și 1 gol are mijlocașul la naționala de tineret a României

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,25 este cota pentru „2 solist” la Muntenegru – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT