Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primul jucător dat afară de la Poli Iași după eșecul cu FCSB: „Are mai multe penalty-uri comise decât galbene!”

Poli Iaşi pregăteşte curăţenia de iarnă după eşecul în faţa FCSB-ului din SuperLiga. Unul dintre jucătorii de pe lista neagră este Samayoa, cel care a comis două penalty-uri cu roş-albaştrii.
20.12.2023 | 13:40
Primul jucator dat afara de la Poli Iasi dupa esecul cu FCSB Are mai multe penaltyuri comise decat galbene
Primul jucător dat afară de la Poli Iași după eșecul cu FCSB: „Are mai multe penalty-uri comise decât galbene!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poli Iaşi a încheiat anul cu un eşec în faţa liderului FCSB, scor 1-3. Fundaşul din Guatemala, Nicolas Samayoa, a comis două penalty-uri în această confruntare, ambele fiind transformate de Florinel Coman.

Primul jucător dat afară de la Poli Iași după eșecul cu FCSB: “Are mai multe penalty-uri comise decât galbene!”

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că o decizie în ceea ce îl priveşte pe Samayoa va fi luată zilele următoare, fundaşul din Guatemala fiind într-o formă slabă:

ADVERTISEMENT

“Cu două penalty-uri pe care le-a făcut Samayoa, aşa este, am avut mai mulţi răciţi ca FCSB. O să vedem dacă îl ţinem sau nu. Este un jucător interesant, dar se vede că este într-o formă slabă.

A făcut penalty şi pentru naţionala ţării lui la ultima convocare. Da, din păcate are mai multe penalty-uri comise decât galbene. O să facem o analiză şi vedem ce aducem. 

ADVERTISEMENT

“Claudiu Belu-Iordache nu s-a adaptat. Probabil ne vom despărţi de el”

Încercăm să ne întărim în toate compartimentele. Sunt sigur că şi contracandidatele noastre vor face acelaşi lucru. Iarna este destul de complicat, avem ceva soluţii, dar vacanţa şi timpul de pregătire este foarte scurt.

Pe 19 ianuarie ne aşteaptă deja meciul cu Sepsi. Claudiu Belu-Iordache nu s-a adaptat. La meciul cu Zalău din Cupa României nu a intrat bine, apoi cu Rapid au fost probleme. S-a tot accidentat.

ADVERTISEMENT

“Pe jucătorii străini nu poţi să îi cunoşti 100%, chiar dacă facem scouting”

Deschidere din partea noastră a fost. Probabil ne vom despărţi de el. Din nucleul de 27-29 de jucători, sunt multe probleme. Nu toţi jucătorii se pot acomoda şi nu poţi mereu să faci doar transferuri reuşite.

Vom încerca să greşim cât mai puţin cu jucătorii pe care îi aducem. Dar nu avem nicio garanţie. Pe jucătorii străini nu poţi să îi cunoşti 100%, chiar dacă facem scouting”, a spus Şfaiţer la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Primul jucător dat afară de la Poli Iași după eșecul cu FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: